Любопитно Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров Какво премеждие очаква звездата

Любопитно Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров Какво премеждие очаква звездата ...

„Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров.

Любопитно „Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров Какво премеждие очаква звездата от дует Братя Аргирови, вижте тази вечер от 22.00 ч. 26 март 2020, 10:33
омични моменти и забавни ситуации очакват зрителите с новия епизод на „Сладко отмъщение“ тази седмица по NOVA. Каква провокация е намислил този път водещият Влади Априлов на поредната звездна жертва, ще стане ясно тази вечер от 22.00 ч.

След като Лъчо от рап групата СкандаУ и певецът Стефан Илчев попаднаха във веселия капан миналата седмица, Светослав Аргиров ще бъде следващата популярна личност, която ще си тръгне със статуетката „Златен шаран“.

Той се съгласява да участва заедно с брат си Благовест и арх. Калин Димов в интервю с един от водещите на предаването „Стартер“ по БГ Радио – Симеон Колев. Това, което Светослав не подозира е, че всички останали ще му погодят драматичен радио екшън, за който ще разказва дълго.

Всичко започва невинно и забавно, докато в интервюто не се засяга темата за разликата в живота у нас и в Норвегия, където Светослав е живял дълги години. Именно престоят му в скандинавската страна ще се окаже причината, която ще предизвика стачка от разярени столични жители пред радиото. Защо те са там и какво искат да променят?

Как ще реагира Светослав на провокациите, които му предстоят? Не пропускайте да разберете в „Сладко отмъщение“ тази вечер 22.00 ч. в ефира NOVA!

Получавай най-горещите новини от Vesti.bg АБОНИРАЙ СЕ Сладко отмъщение NOVA

Източник: vesti.bg