Любопитно Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров Какво премеждие очаква звездата

...
Любопитно Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров Какво премеждие очаква звездата
Коментари Харесай

„Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров

Любопитно „ Сладко възмездие “ за Светослав Аргиров Какво приключение чака звездата от дует Братя Аргирови, вижте довечера от 22.00 ч. 26 март 2020, 10:33
омични моменти и занимателни обстановки чакат феновете с новия епизод на „ Сладко възмездие “ тази седмица по NOVA. Каква провокация е намислил този път водещият Влади Априлов на следващата звездна жертва, ще стане ясно довечера от 22.00 ч.

След като Лъчо от рап групата СкандаУ и артистът Стефан Илчев попаднаха във радостния капан предходната седмица, Светослав Аргиров ще бъде идната известна персона, която ще си тръгне със статуетката „ Златен шаран “.

Той се съгласява да взе участие дружно с брат си Благовест и арх. Калин Димов в изявление с един от водещите на предаването „ Стартер “ по БГ Радио – Симеон Колев. Това, което Светослав не подозира е, че всички останали ще му погодят трагичен радио екшън, за който ще споделя дълго.

Всичко стартира почтено и занимателно, до момента в който в изявлението не се визира тематиката за разликата в живота у нас и в Норвегия, където Светослав е живял дълги години. Именно престоят му в скандинавската страна ще се окаже повода, която ще провокира стачка от разярени столични поданици пред радиото. Защо те са там и какво желаят да трансформират?

Как ще реагира Светослав на провокациите, които му предстоят? Не пропускайте да разберете в „ Сладко възмездие “ довечера 22.00 ч. в ефира NOVA!

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Сладко възмездие NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР