Любопитно Съпругата на Михаел Шумахер с много рядко интервю Корина

...
Любопитно Съпругата на Михаел Шумахер с много рядко интервю Корина
Коментари Харесай

Съпругата на Михаел Шумахер с много рядко интервю

Любопитно Съпругата на Михаел Шумахер с доста рядко изявление Корина разкрива пристрастеността на фамилията към конете и по какъв начин тя им оказва помощ да преодолеят тежките мигове  Христо Боснев 12 ноември 2019, 12:26  Прасе успокоява и забавлява пасажери преди полет
Прасе успокоява и забавлява пасажери преди полет
 Съпругата на Михаел Шумахер с доста рядко изявление
Съпругата на Михаел Шумахер с доста рядко изявление
 Шарън Стоун пресъздаде паметната сцена от
Шарън Стоун пресъздаде паметната сцена от " Първичен инстинкт "
 Славяни изгубиха, само че се усещат спечелили в „ Игри на волята “
Славяни изгубиха, само че се усещат спечелили в „ Игри на волята “
 Алек Болдуин и брачната половинка му изгубиха бебето си
Алек Болдуин и брачната половинка му изгубиха бебето си
 Какво ще се случи с тялото ни, в случай че ядем по една ябълка на ден
Какво ще се случи с тялото ни, в случай че ядем по една ябълка на ден
 Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си
Вальо Михов: Никога не съм бил с маска в живота си
 Холи Бери сподели изваяните си коремни мускули (СНИМКА)
Холи Бери сподели изваяните си коремни мускули (СНИМКА)

ъпругата на Михаел Шумахер Корина и щерка им Джина Мария дадоха изявление за немското списание She.

Корина разкрива пристрастеността на фамилията към конете и по какъв начин тя им оказва помощ да преодолеят тежките мигове.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА НАЙ-УСПЕШНИЯ ПИЛОТ В ИСТОРИЯТА

За 10-тата годишнина от сватбата им Михаел купува ранчо в швейцарската провинция Гривинс. Сега семейството има 40 расови коня, които отглежда в стопанства в Швейцария и Тексас, написа NOVA.

"Когато бях 30-годишна мечтаех да имам кон, тогава Михаел ме заведе в Дубай. Там той поръча да огледаме няколко арабски коня ", спомня си тя.

Дъщерята на именития водач от Формула 1 Джина Мария, която е професионален ездач и европейски първенец, описа какъв съвет й е дал татко й за конете, когато решила да се занимава с езда.

"Когато караш кола, можеш да я паркираш в гаража и да забравиш за нея, само че конят има потребност от грижи от самото начало ", споделил Михаел на щерка си.

Шумахер на 50! Семейството му: Той е в най-хубавите ръце

В изявлението Корина и Джина Мария Шумахер не дават никаква информация за положението на седемкратния първенец във Формула 1. Последните вести по тематиката фамилията показа през януари, когато излязоха с изказване по случай 50-годишния му празник. Тогава те обясниха, че положението му се пази в загадка по негова молба и увериха, че той е в положителни ръце.

Междувременно някогашният управител на Шумахер Вили Вебер разяснява положението му пред немското издание "Експерс ".
Михаел Шумахер на 50! Любопитни обстоятелства  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер  Михаел Шумахер
"Знам, че той е борбена персона. Ако има късмет, Михаел ще го употребява. Това не може да е краят. Убеден съм, че ще го забележим още веднъж ", съобщи 77-годишният Вебер.

Припомняме, че през септември бе публикувана информацията, че Шумахер е бил признат в болница в Париж. Тогава вестник "Паризиен " заяви, че на легендата на "Формула 1 " му следва трансплантация на стволови кафези

Синът на Шумахер по стъпките на татко си

Малко по-късно Le Parisien заяви, че Шумахер е в схващане.

"Да, той е под мое наблюдаване и мога да ви уверя, че е в схващане ". Това е декларирала една от сестрите, които се грижат за легендата във Формула 1 Михаел Шумахер в парижката болница Жоржи Помпиду.

Няколко дни след тези вести, невролог сложи под подозрение информацията за Шумахер. Според Матилде Леонарди сходна терапия, лекуване със стволови кафези, не съществува за пациенти в неговото положение (медицинска индуцирана кома).

Джина Шумахер - дъщерята на Михаел (СНИМКИ)

Матилде Леонарди, шеф на Центъра за проучване на комата към Неврологичния институт "Карло Беста " в Милано и член на Италианското сдружение по неврология счита, че има грешки в информацията за обстановката със Шумахер.

"Новините, оповестени за някогашния водач на Формула 1, единствено подклаждат подправени очаквания и заблуждават фамилиите на пациенти в сходно положение ", съобщи още той.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: Михаел Шумахер Корина брачна половинка щерка интервю
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР