Любопитно Роднина на Хитлер, осъден за педофилия Спорно е дали

...
Любопитно Роднина на Хитлер, осъден за педофилия Спорно е дали
Коментари Харесай

Роднина на Хитлер, осъден за педофилия

Любопитно Роднина на Хитлер, наказан за педофилия Спорно е дали Романо-Лукас от Гьорлиц, Германия в действителност е родственик на печално известния деспот  Надежда Неменски 17 септември 2019, 06:32 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Роднина на Хитлер, наказан за педофилия
Роднина на Хитлер, наказан за педофилия
 Два празника означаваме през днешния ден, именици са...
Два празника означаваме през днешния ден, именици са...
 Какво не знаете за великото сопрано Мария Калас
Какво не знаете за великото сопрано Мария Калас
 Семейство Бекъм: едно сплотено и щастливо семейство (СНИМКИ)
Семейство Бекъм: едно сплотено и щастливо семейство (СНИМКИ)
 Google уважава краля на блуса - Би Би Кинг
Google уважава краля на блуса - Би Би Кинг
 „ Маскираният артист “ завладя българския ефирен ефир
„ Маскираният артист “ завладя българския ефирен ефир
 Сам Смит изиска да го назовават
Сам Смит изиска да го назовават " те "
 Фелисити Хъфман беше наказана на 14 дни затвор
Фелисити Хъфман беше наказана на 14 дни затвор

ъж, който се е самопровъзгласил за родственик на Адолф Хитлер, неотдавна беше наказан за педофилия за целувка на 13-годишно момиче, написа уеб сайтът All that is interesting. Според вестник „ Билд “ 69-годишният незает мъж дал отговор на публикация за продажбата на гараж, само че хвърлил око на нещо друго – малолетната щерка на продавача Аня.

Спорно е дали Романо-Лукас от Гьорлиц, Германия в действителност е родственик на печално известния деспот, за който също се приказва, че е имал педофилски наклоности.

Бащата на момичето сигурно не е имал визия, когато е разгласил рекламата, че ще срещне

педофил, с татуиран лъв на черепа си, който твърди, че е родственик на Адолф Хитлер .

Бащата споделя: „ Когато се появи, той не демонстрираше никакъв интерес към гаража, а единствено към Аня. Примами я в жилището си със сладкиши, купи ѝ облекла и изкуствени цветя и даже предложи да се ожени за нея “.

Когато родителите на Аня схващат, че мъжът я е целунал, те прекъсват всевъзможни контакти с него и повдигат обвинявания. Романо-Лукас Хитлер отхвърля обвиняванията, само че съдията по делото открива, че той е целувал Аня „ срещу нейната воля по шията и бузите “.

Romano Lukas Hitler Biography, Wiki, Age, Family, Net Worth, Twitter, Instagram, Фейсбук, Fast Facts You Need to Knowhttps://t.co/LYUbyx8jto pic.twitter.com/gq2qpknKR9
— wikiagebio (@wikiagebio1) September 5, 2019
„ Исках да прекарам свободното си време дружно с нея “, споделя Хитлер. „ Това бяха просто безобидни целувки за добре пристигнала. Отхвърлям обвиняванията, аз съм почтен “, безапелационен е той. В последна сметка мъжът е наказан за закононарушението си.

Спорно е обаче дали Романо-Лукас е в действителност родственик на Адолф Хитлер, макар че е правилно, че дикаторът има живи родственици, които живеят в Ню Йорк. През 2015 година

Романо-Лукас твърди, че татко му е внук на брата на бащата на Адолф Хитлер .

Предположението е, че родителите на 69-годишния мъж избягали от Източна Германия и се заселили в Словакия и той бил изпратен в манастир, преди да бъде осиновен от полско семейство. Може би най-объркващи са изказванията Романо-Лукас, че въпреки името на Хитлер да затруднява живота му и да му коства няколко работни места, той има творби на изкуството, основани от Адолф Хитлер, които са окачени на стената му.

„ След мен няма да има повече наследници с името Хитлер “, споделя той. „ Това е всичко, срамът би трябвало да има край. Името е като кръст, който би трябвало да нося, и него поисквам на никого “, безапелационен е мъжът.

Родословното дърво на Хитлер обаче допуска друго .

This is way easier pt 1 hitler family tree #QAnon #Qanon 4chan #Qanon merkel #followthewhiterabbit @RealAlexJones @realDonaldTrump pic.twitter.com/dS4UtO6pxb
— Christopher Kitchen (@1776_rise_agian) March 11, 2018
Алоис Хитлер, бащата на Адолф, е бил единственото дете, което майка му Мария Шикелгрубер в миналото е имала. Кой е бащата на Алоис, остава мистерия, макар че нацисткото държавно управление твърди, че това е човек на име Йохан Георг Хидлер. Той от своя страна имал брат на име Йохан Непомук Хидлер, който оказал помощ за развъждането на Алоис.

Клара Позл Хитлер, майката на Адолф Хитлер, била братовчедка на Алоис. Алоис имал две съпруги, преди да се ожени за майката на Адолф, като един от тези бракове не довел до деца, а другият – две – Алоис-младши и Анджела Хитлер. Междувременно братя и сестри на Адолф Хитлер умират при раждане или малко по-късно – като се изключи сестра му Паула Хитлер, която в никакъв случай не е имала деца.

С други думи, до момента в който ДНК-тест не удостовери изказванията на Романо-Лукас Хитлер, той просто ще остане педофил с творби на изкуството на Адолф Хитлер по стените му. Двата проверими обстоятелството са, че той е упрекнат и наказан за полова офанзива над дете и че хипотетичният „ кръст, който носи “ във връзка с името му е този, който непринудено продължава да носи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР