Любопитно Бочели: Ужасен съм от случилото се с този невероятен

...
Любопитно Бочели: Ужасен съм от случилото се с този невероятен
Коментари Харесай

Бочели: Ужасен съм от случилото се с този невероятен изпълнител

Любопитно Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен реализатор Певецът отбрани своя сътрудник Пласидо Доминго, който беше упрекнат в полов тормоз  Ива Ваташка 13 ноември 2019, 15:28  Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен реализатор
Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен реализатор

" Витошка " е измежду най-скъпите улици в Европа
 Забравете неправилната стойка, ето я същинската причина за болките във врата
Забравете неправилната стойка, ето я същинската причина за болките във врата
 Екшън, бокс и покупко-продажби с мафията в престъпния сериал „ Кървави пари “
Екшън, бокс и покупко-продажби с мафията в престъпния сериал „ Кървави пари “
 Вижте най-сексапилния мъж на планетата за 2019 година
Вижте най-сексапилния мъж на планетата за 2019 година
 Роберта от „ Игри на волята “: Чувствам се като загубенячка
Роберта от „ Игри на волята “: Чувствам се като загубенячка
 Поли Генова качи фотография с обичания, сподели и дребния Даниел
Поли Генова качи фотография с обичания, сподели и дребния Даниел
 Това е най-старата двойка в света
Това е най-старата двойка в света

талианският тенор Андреа Бочели отбрани именития оперен артист Пласидо Доминго като сподели, че е "абсурдно " да бъдат анулирани негови театрални изяви поради обвинявания в полов тормоз, които не са потвърдени, съобщи Българска телеграфна агенция.

View this post on Instagram
A post shared by Plácido Domingo (@placido_domingo) on Jul 8, 2019 at 1:57am PDT

„ Все още съм ужасяващ от случилото се с този необикновен реализатор “, споделя Бочели.

„ Не разбирам това. Утре някоя дама може просто да пристигна и да каже „ Андреа Бочели ме безпокоеше преди 10 години “. И от този ден нататък към този момент никой да не желае пее с мен. Това е неуместно “, счита оперният артист.

Три американски музикални компании анулираха изяви на Пласидо Доминго след изказвания за полов тормоз, отправени от голям брой дами по-рано тази година. Певецът се отдръпна от осъществявания в столичната опера в Ню Йорк и подаде оставка като общоприет шеф на операта в Лос Анджелис. Артистът оспори обвиняванията срещи него.

View this post on Instagram
A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on Sep 22, 2019 at 4:51am PDT

Андреа Бочели е най-известният създател, оповестил се в отбрана на испанската оперна звезда. Според него хората би трябвало да разграничават морала на обществените персони от техните умения.

„ В предишното е имало доста актьори със подозрителен морал “, споделя Бочели. Според него има два аспекта по отношение на оценката на звездите. Единият е моралният, който се преглежда в съдилищата на Земята, както и от Бог на небето. А другият аспект е артистичната преценка, която е субективна и е друга за всеки един.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Ива Ваташка Източник: Андреа Бочели Пласидо Доминго .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Все още ли сме най-нещастните в Европа <br>
Все още ли сме най-нещастните в Европа
 <br> Три <strong> измислени научни обстоятелството </strong>, в които евентуално вярвате <br>
Три измислени научни обстоятелството , в които евентуално вярвате
 <br> <strong> 5 знака </strong>, че в дома ви има <strong> дървеници </strong> <br>
5 знака , че в дома ви има дървеници
 <br> <strong> Кейт Мидълтън </strong> още веднъж <strong> </strong> очарова с визия (СНИМКИ) <br>
Кейт Мидълтън още веднъж очарова с визия (СНИМКИ)
Последни  Приеха бюджета на първо четене Приеха бюджета на първо четене  <p>Бочели: <strong>Ужасен съм</strong> от случилото се с този <strong>невероятен изпълнител</strong></p> Бочели: Ужасен съм от случилото се с този необикновен...  Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров  <p><strong>Многоцветни и завладяващи</strong> - картините на Вили Николов</p> Многоцветни и завладяващи - картините на Вили Николов  Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години  <p><strong>&quot;Витошка&quot;</strong> е измежду <strong>най-скъпите улици</strong> в Европа</p> "Витошка " е измежду най-скъпите улици в Европа  <p>Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа</p> Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа  Кадър от апарата Hayabusa2 по време на снижаването му към метеорита Ryugu Hayabusa2 се отдели от Ryugu и се връща към Земята  Снимка: pixabay Загиналата в Рила туристка е дълготраен публицист в...  Соленото езеро Самбхар Мистерия: хиляди мъртви птици край езеро  Водният режим на Перник се удължава - 12 часа Водният режим на Перник се удължава - 12 часа  <p>Ето я същинската причина за <strong>болките във врата</strong></p> Ето я същинската причина за болките във врата  Владислав Горанов Горанов: Спекулативно е да се приказва за по-скъпи...  Екшън, бокс и покупко-продажби с мафията в престъпния сериал „ Кървави пари “ Екшън, бокс и покупко-продажби с мафията в престъпния сериал...  Кои са финалистите в ПРОМЯНАТА 2019 Кои са финалистите в ПРОМЯНАТА 2019  <p>Все още ли сме най-нещастните в Европа</p> Все още ли сме най-нещастните в Европа  <p>Вижте <strong>най-сексапилния мъж</strong> на планетата за 2019 г.</p> Вижте най-сексапилния мъж на планетата за 2019 година  Роберта от „ Игри на волята “: Чувствам се като загубенячка Роберта от „ Игри на волята “: Чувствам се като...  <p><strong>Поли Генова</strong> качи фотография с обичания, сподели и дребния Даниел</p> Поли Генова качи фотография с обичания, сподели и дребния...  Катастрофата с трамвай - неточност на ватмана Катастрофата с трамвай - неточност на ватмана Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и Водещи вести  Снимка: pixabay Загиналата в Рила туристка е Лили Тодорова, дълготраен публицист в Българска телеграфна агенция  Бурята Бурята " Виктория " удари Гърция, две жертви във Венеция  <p>Шофьорът, умъртвил дете, не схванал какво се случва</p> Какви са версиите - водачът може да не е схванал какво е станало  Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров Кандидат за КОНПИ - спрягат Цацаров  <p>Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа</p> Tesla стартира градежа на Gigafactory 4 в Европа  Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години  Приеха бюджета на първо четене Приеха бюджета на първо четене  Соленото езеро Самбхар Мистерия: хиляди мъртви птици край езеро  Кадър от апарата Hayabusa2 по време на снижаването му към метеорита Ryugu Hayabusa2 се отдели от Ryugu и се връща към Земята
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР