Любопитна новина дойде от Словения. Тя гласи, че у нас

...
Любопитна новина дойде от Словения. Тя гласи, че у нас
Коментари Харесай

Не е само Шимунджа: Славиша Стоянович пред завръщане в Първа лига?

Любопитна вест пристигна от Словения. Тя гласи, че у нас сме в очакване освен на един тамошен треньор в лицето на бъдещия треньор на Анте Шимунджа, а и на негов сътрудник. Става въпрос за , който също е сега или е бил тези дни в България.
Според изданието slovenskenovice.si някогашният ментор на Левски е бил у нас, с цел да разиска опцията да поеме първокласен български клуб. Интересното е, че той е бил в София, което по всяка възможност значи, че възможният му предстоящ тим ще бъде от столицата.
В Първа лига София е показана от Левски, ЦСКА, Славия, Царско село, ЦСКА 1948 и Локомотив (София). Изглежда, че грандовете са удовлетворени от своите наставници и надали техни представители договарят със Стоянович. Остават обаче още четири разновидността и е мъчно да се допусна кой е точният.
Според slovenskenovice.si назначението на Шимунджа в Разград е на 95% несъмнено и той даже е уредил да вземе със себе си помощника си Дамян Ошлай. Желанието на треньора е било да вземе в България целия си щаб от Мура, само че управлението не му е разрешило.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР