Любомир Лазаров е човекът, който довечера ще отговаря на въпрос

...
Любомир Лазаров е човекът, който довечера ще отговаря на въпрос
Коментари Харесай

100 000 ли? Помните ли участничката, която си тръгна с 0 лева?

Любомир Лазаров е индивидът, който тази вечер ще дава отговор на въпрос за 100 000 лв. в " Стани богат ". Играта на пенсионирания публицист стартира нощес. А кулминационната точка ще е през днешния ден, когато водещият на шоуто Михаил Билалов ще му заведе заветния 15-и въпрос.

Дали Лазаров, който е някогашен зам.-главен редактор на вестник " 168 часа ", ще отговори вярно и ще вземе огромната премия, ще разберем след към 10 часа.

А до тогава дано си напомним едно присъединяване, което бе на другия полюс. Кандидатка за политик от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация " мазета рибата " на 28 януари предходната година и влезе в обществените мрежи с ново определение за инфраструктурните проблеми или другояче казано дупките по пътищата.

Йоана Мангезова тогава не съумя да отговори вярно на четвърти въпрос, а точно " Кой израз се употребява за изложение на необлагородени инфраструктурно места или такива с дребна растителност? “.

Възможните отговори бяха: А – Сатурнов натюрморт, B – Уранова апаратура, C – Лунен пейзаж и D – Плутонов портрет.

" Разбра ли въпроса? “, попита Михаил Билалов. " Горе-долу, да “, призна Йоана и стартира да разсъждава. Още първоначално стана ясно, че тя не знае кой е правилният отговор. Убедена бе, че е уранова апаратура, а може би и плутонов портрет.

Йоана била чувала тези словосъчетания, само че не била сигурна, поради което реши да употребява първия си жокер на незаконно ранен стадий в предаването. С 50/50 тя се надяваше, че ще прескочи това ходило, само че не съумя, откакто компютърът ѝ остави сатурнов натюрморт (от натюрморт, изложение на мъртва природа в изкуството) и лунен пейзаж.

Йоана не одобри подсказката на водещия и настояваше на своето – сатурнов натюрморт, което, несъмнено, бе неверен отговор. Така участничката си потегли от предаването с нула лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР