Любимката на народа - Ивана претърпя пълна трансформация през последните

...
Любимката на народа - Ивана претърпя пълна трансформация през последните
Коментари Харесай

И близките й онемяха: Решението на Ивана разтърси всички!

Любимката на народа - Ивана претърпя цялостна промяна през последните години. Макар да е на 55 години, към днешна дата тя е на половината от тежестта си, което имаше като много по-млада. Дори някои от почитателите й постоянно разясниха, че са я харесвали по-пищна и я поучаваха да си хапва повече.

Самата Ивана в никакъв случай не е крила, че е желала свиреп да отслабне и е признателна на водещата Ани Цолова, която преди време я посъветвала да си прегледа щитовидната жлеза. Оттам певицата почнала банкет на медикаменти, само че комбиниран с тежки диети и спорт. И ето на - трансформира се във вейка, даже е кльощава...

Е, точно с това е обвързвано решението, което тя взе и разгласи обществено. Край на всички диети! Веднъж се живее! Това счита Ивана и твърди, че е уверена на 100 %, че животът е прелестен, храната е част от насладата ни и не трябва да се мъчим и да се тормозим като се ограничаваме с непрекъснато преброяване на калории.

" Писна ми да сдъвквам като овца, да си броя залъците и да рупам марули. Ще хапвам каквото си желая, ще се обичам, ще бъда щастлива. И да, несъмнено, не би трябвало да се тъпчеш, само че който те харесва, ще те харесва поради теб самия ", заключва Ивана и пет пари не дава дали ще стане още веднъж обилна.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: диети Ивана режим Ани Цолова храна спорт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР