Любимката на мало и голямо от продукцията вече гордо пъчи

...
Любимката на мало и голямо от продукцията вече гордо пъчи
Коментари Харесай

Симона от София ден и нощ“ пъчи нови силиконови бомби край морето

Любимката на мало и огромно от продукцията към този момент гордо пъчи новите си бомби край морето. Гърдите на актрисата са като големи дини и хващат погледите на мъжете още отдалече.
Калина Иванова, както е същинското име на екранната Симона, реши да се тунингова за първи път в живота си. Мацката отдавна се замисля да си надуе гърдите, защото имала комплекс, че са прекомерно дребни, писа „ България Днес “.

Звездата от сериала е естествено красива и мъжкото внимание към нея е голямо, само че Калина е безапелационна, че с огромни цици по-лесно ще успее във всяко едно начинание. Някои от нейните колежки в сериала са наблъскани със силикон и Симона вижда, че жънат триумф след триумф и са още по-търсени отпреди.

Още в първата серия на новия сезон през есента на „ София денонощно “ феновете ще могат да изплакнат очите с новите цици на бунтарката.

В началото на пролетта Калина заряза половинката си Еди Канхуш, с който играят гаджета и в сериала. Двамата бяха любимци на феновете, защото любовта им пламна още при започване на продукцията.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР