Любимият ни сезон е в разгара си и сме готови

...
Любимият ни сезон е в разгара си и сме готови
Коментари Харесай

31 страхотни идеи за цветен и впечатляващ маникюр

Любимият ни сезон е в разгара си и сме подготвени да посрещнем август по най-впечатляващия метод – с красиви и цветни нокти. Дори и да не се обличате с най-ярките тонове през или пък желаете да ги накарате да наподобяват още по-добре, то маникюрът може да бъде оня заключителен щрих, с който да постигнете най-свежата и лятна визия. Особено в случай че към този момент сте във vacation mood. Точно по тази причина през днешния ден направихме една страхотна селекция от хрумвания, от която сме сигурни, че ще намерите ентусиазъм за идващия час при маникюристката си.

Някои от тях обаче можете да извършите и сами. Например лакирането на всеки нокът в друг цвят е нещо, което можете да извършите вкъщи, в случай че имате задоволително разнообразни лакове. Но е добре въпреки всичко да се следва правилото комбинацията да бъде или единствено от ярки и неонови нюанси, или единствено от.

Харесваме и точките, които могат да бъдат минималистични върху безцветна основа, само че пък и ярки и отличителни, в случай че се употребяват разнообразни цветове. Запазваме от пролетта тренда с фините цветя върху ноктите, които съвършено биха допълнили стайлинга ви за пикник или някое градинско празненство. Закачливи елементи и нереални форми допълват разнообразието от, с който можете самоуверено да експериментирате тъкмо в този момент.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР