Любимият женски бухал на топ готвача Петър Михалчев стана майка

...
Любимият женски бухал на топ готвача Петър Михалчев стана майка
Коментари Харесай

Шеф Михалчев готви за двете си новородени бебета

Любимият женски бухал на топ готвача Петър Михалчев стана майка на две бухалчета, научи HotArena.

„ Пернатият другар заема огромна част от свободното време на мъжа ми и двамата имат специфична връзка. Той даже му готви и му приказва като на човек ” хвали го  съпругата му Ина, която му е колежка.

Ина и Петър живеят в естетика със своят домакински любим, който въобще не бил капризен, като се изключи че не обичат да спи вечер. Най-често с бухала си приказва синът на готвачите – Марио, който е на 17 години.

" Семейството ни е свещено. Най-много обичаме с жена ми да си вършим кулинарни провокации ", смее се Михалчев, който единствено преди месеци стана „ Мъж на годината ” в състезанието на Дарик радио.

За свое най-върховно самопризнание в кариерата си сочи достойнството да подготвя менюто на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе  и неговата делегация в продължение на месеци. Ина не скрива възхищението към брачна половинка си.

" Много се гордея с Петър . Той ме въодушевява с ентусиазма си да открива нови усети предписания, които да съчетава с достоверните японски ястия ", споделя дамата на мастър шефа.

Михалчев е прочут у нас като майсторът на японската кухня,  като „ бунтаря в кухнята ” и „ самурая ”. 46-годишният софиянец от дете мечтае за печката.  Създател е на неповторим жанр, който тества в първата страна, в която готви - Малта. Той опитва композиция от балканска, френска и средиземноморска кухня. След това се образова при най-хубавия суши занаятчия в Токио, от който получава тапия.

" Правил съм доста пъти чорба от прилеп, само че не ми е от най-любимите ", смее се готвачът, който по през целия ден в дните на пандемия опитва с храна – пица с водорасли, оризови хамбургери ”, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР