Любимите съвети на Беър Грилс ни учат как да предпазим

...
Любимите съвети на Беър Грилс ни учат как да предпазим
Коментари Харесай

Как да остана жив от Беър Грилс – опасностите в града и сред природата

Любимите препоръки на Беър Грилс ни учат по какъв начин да предпазим живота си в цялостен набор от обстановки, доста от които мощно евентуални даже във всекидневния живот в града.
За пръв път на български излезе наръчникът „ Как да остана жив ” на Беър Грилс. Световноизвестният английски странник и специалист по оцеляване издава редица от най-важните си препоръки по какъв начин да оцелеем в рискови или животозастрашаващи обстановки, като предпазим себе си и другите към нас. От малко евентуални условия като затъване в плаващи пясъци, до на процедура всекидневни закани като офанзива от куче на улицата – „ Как да остана жив ” ни учи да посрещнем всеки риск.
Знаете ли по какъв начин да разпознавате отровните растения в природата? А да накладете огън, който може да ви опази живи в студена нощ? От „ Как да остана жив ” можем да научим по какъв начин да окажем първа помощ, в случай че в близост няма болница, по какъв начин да се спасим от наводняване, земетресение или торнадо и даже по какъв начин да оцелеем при офанзива на мечка. Телевизионният водещ Беър Грилс, добил известност с шоуто си, в което се слага в разнородни застрашаващи живота обстановки, с цел да разкрие на феновете умни техники за оцеляване, споделя някои от обичаните си и изпитани препоръки през годините в новата си книга.
Като боен от Британската войска, доктор и командос от Специалните елементи, Грилс се е сблъсквал с всевъзможни обстановки, поставяли живота му в заплаха. Той е и най-младият британец, изкачил Еверест.
Стъпвайки на дългогодишния си опит, в „ Как да остана жив ” Грилс споделя по какъв начин можем да приземим аероплан при положение на повреда и по какъв начин можем да скочим с парашут, в случай че нещата напълно се объркат. Но също по този начин ни учи по какъв начин да реагираме и в надалеч по-близки до всекидневието ни обстановки – като да вземем за пример в случай че спирачките на колата ни откажат или спукаме гума, до момента в който караме с висока скорост.
Опасностите дебнат на всички места към нас – били те токов удар, пожар или ненадейно избухнала кавга в бар – верните реакции могат да бъдат от животоспасяващо значение. С обезпечени и лесни за запомняне препоръки, разграничени на ясни стъпки, Беър Грилс ни превежда през всички рискове, които биха могли да ни застрашат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР