Любимецът не само на Барселона, но и на цяла Испания

...
Любимецът не само на Барселона, но и на цяла Испания
Коментари Харесай

84 000 на крака: Големият Иниеста се сбогува победно с Барса

Любимецът освен на Барселона, само че и на цяла Испания Андрес Иниеста постави завършек на блестящата си кариера в каталунския гранд, само че не и въобще на спортния си път във футбола.

Дон Андрес се сбогува победно с тима на своето сърце, приветстван от 84 168 фенове на „ Камп Ноу “.

Шампионът Барса победи с 1:0 гостуващия Реал Сосиедад в мач от последния кръг на испанското състезание и набра 93 точки, изпреварвайки Атлетико М с 14 точки и Реал М със 17 в крайното класиране.

Иниеста престоя на терена до 80-ата минута, когато бе изпроводен на крайници от многолюдните трибуни. Още един футболист постави точка, единствено че на спортната си кариера – Чаби Прието спря с футбола на 34 години, а и него каталунският стадион изпрати на крайници в 88-ата минута.

Иначе в мача без значение имаше много положения, само че единствено едно бе превърнато в гол, освен това какъв, от Филипе Коутиньо. В 57-ата минута с техничен удар от междинна отдалеченост той първо откри страничния дирек, а сетне и мрежата на Сосиедад.

Лео Меси бе запаса в този мач, само че размени малко след гола му точно Коутиньо, с цел да поиграе и той последни минути паралелно с огромния си сътрудник Андрес Иниеста.

Иниеста не вкара гол при раздялата си с Барса, каталунците не успаха да стигнат до 100 гола в шампионата /вкараха 99/, само че Барселона завърши победно последния си мач за сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР