Любимата пиарка на Бойко Борисов, която споделя неговите най-интимни кътчета

...
Любимата пиарка на Бойко Борисов, която споделя неговите най-интимни кътчета
Коментари Харесай

Любимата Ванина Колева печели милиони покрай Бойко

Любимата пиарка на Бойко Борисов, която споделя неговите най-интимни кътчета от душата и виталното пространство – Ванина Колева, се е трансформирала в същинска бизнесдама, пише Narod.bg базирайки се на нейна приказлива и завистлива приятелка.

Оказва се, че „ мократа фантазия “ на застаряващите политици в ГЕРБ печели яки пачки с усвояването на милиони по европроекти.

СХЕМАТА

През май 2021 година е учредена компания „ Лонгрийч “ ЕООД с капитал от едвам 2 лв., която обаче бързо подписва контракт с ГЕРБ за обслужване на партията в обществените мрежи.

Съществуването на компанията не е загадка – тя е вписана към организациите, с които ГЕРБ работи още през юни същата година. Нейната активност обаче, съгласно партията и шефа на компанията, е договорна загадка. Знае се единствено, че „ Лонгрийч “ работи с една единствена партия и против месечен абонамент, поради което тя не участва в доклада на ГЕРБ пред Сметната палата.

Фирмата се ръководи от кръг хора около Ванинчето, която стартира като пиарка на Красен Кралев, само че към този момент лети нависоко в партийната йерархия като мноооого близка до Бойко Борисов.

Издигането на „ Лонгрийч “

Партийната агитация навлиза в нова, по-организирана фаза откакто Бойко Борисов и хунтата падат от власт. Ванина Колева и хората към нея са принудени да измислят нова тактика. Около нея са някои по-познати имена, като столичния общински консултант Димитър Вучев, да вземем за пример.

Пълната смяна идва, когато компания с името „ Лонгрийч “ става формален отдел „ Пропаганда “ в централата на ГЕРБ. Тя е учредена през май, малко откакто към неофициалния кръг се причисляват Никола Димитров и Кристиян Шкварек.
Димитров е чиновник на гербаджийския рупор телевизия „ Европа “ (в момента Euronews) и настрана притежател на компанията „ Дуалити Медия “, която се занимава с маркетинг в обществените мрежи. Враговете на ГЕРБ са мотив за шегички
Шкварек пък е някогашен претендент за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация и сегашен представител на „ Европейски консерватори и реформисти “ (ЕКР) за България.

Първоначално съдружниците в „ Лонгрийч “ са двама: Никола Димитров и Виктория Вировска, годеницата на Кристиян Шкварек, като компанията е записана на персоналния адрес на двамата, вложили „ цяло богатство “ с по 1 лев присъединяване в сдружението.

В началото на 2022 година Вировска излиза от компанията и Димитров остава едноличен притежател, като адресът също е заменен с подобен на ул. „ Позитано “. Според данни към средата на 2022 година сега в „ Лонгрийч “ работят осем души на трудов контракт.

Фирмата има контракт с ГЕРБ и се занимава с рутинни задания, като ръководство на стотиците разпокъсани общински, регионални и личностни страници на шайката.

Наред с това ЕООД-то печели публични поръчки и усвоява милиони по европроекти. В обществената мрежа има още една страница, въодушевена от сериала „ Ало, ало “ – „ Мишел от Съпротивата “, основана през 2020 година, която разгласява общополитическа ирония против всички. И при нея има сигнали за работа с пропагандния отдел на ГЕРБ.

Преди време страницата разгласява присмехулно меме за Георги Харизанов – Жоро Тръбата, поради това, че е харесал фотография на страницата на „ Да, България “. Както първо  Narod.bg писа точно красивото Ванинче е първопричината Тръбата да бъде изчегъртан от най-близкия кръг на Баце, място, за което се бори години наред.

В отговор Харизанов, който бе изпълнителен шеф на сдружението „ Телевизия Европа “ и един от известните ласкатели на Бойко, разяснява: „ А Анинав Авелок по какъв начин е, по какъв начин кара лятото? “, заигравайки се с противоположното изписване на името на Ванина Колева, което тя употребява за своя Фейсбук акаунт – Aninav Avelok.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР