Любимата ни актриса Рийз Уидърспуун и съпругът ѝ Джим Тот

...
Любимата ни актриса Рийз Уидърспуун и съпругът ѝ Джим Тот
Коментари Харесай

Винаги бъди по-трезвен от приятелите си, защото никога не знаеш кога ще се сблъскаш с любовта на живота си

Любимата ни актриса Рийз Уидърспуун и брачният партньор ѝ Джим Тот не престават да усъвършенстват брака си от далечната 2011-та година до през днешния ден. Преди месец те отпразнуваха следващата годишнина, а актрисата съобщи, че точно той е индивидът, който я кара да се усмихва всеки ден.

А в случай че сте попадали на техни общи фотоси, които Рийз е пубикувала от формалния си профил си в Instagram, значи сте се докоснали до невероятната сила, която звездната двойка излъчва:

View this post on Instagram
Me and My Valentine! Instagram vs. Reality ❤️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Feb 14, 2020 at 7:50am PST

Но дано стартираме през цялото време.

Рийз и Джим имат професионални допирни точки - той работи в организация за актьори, от чийто услуги се възползва актрисата. Въпреки че двамата не работят дружно, в листата с негови клиенти са първокласни артисти като Матю Макконъхи, Скарлет Йохансон и така нататък

Първият път, когато беседват обаче е в напълно друга конюнктура - празненство за рожден ден. Красавицата си напомня за този миг години по-късно:

Някакъв пийнал мъж се опитваше да флиртува, само че в действителност се държеше като глупак и крещеше. Джим пристигна и сподели "Моля, извинете приятеля ми. В момента минава през тежка разлъка. " Държеше се като добър другар, който желае да го извади от неприятна обстановка.
Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун 17 фотоси  Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун  Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун  Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун  Най-стилните моменти на Рийз Уидърспуун
Започват да се срещат малко след раздялата на Рийз с Джейк Джиленхол при започване на 2010-та. Два месеца по-късно към този момент се появяват дружно на обществени места и не се тормозят да демонстрират непосредственост. Актрисата признава, че новият мъж в живота ѝ я е карал да се усеща в действителност обгрижвана и закриляна:

Джим ми сподели: "Искам всеки ден да ти демонстрирам какво значи да бъдеш добър човек. Ще се грижа за теб. Толкова постоянно, че да свикнеш с това отношение и да го приемеш като нещо обикновено. "

Добавя, че се усеща привлечена неудържимо от неговата зрялост:

Той се намира в оня стадий от живота си, когато има предпочитание да понижи темпото и да улегне.

Близки до актрисата признават, че техните взаимоотношения се развиват извънредно бързо, а самата Рийз за първи път от доста време стартира да се усеща като зряла жена.

 Рийз Уидърспуун Getty

И по този начин, след по-малко от година, Джим Тот предлага брак на актрисата. Церемонията се състои през март 2011-та в стеснен фамилен кръг в имението ѝ в Охайо. Година по-късно звездната двойка афишира, че по този начин първото си дете. Тенеси Джеймс Тот се ражда на 27 септември 2012-та. Актрисата към този момент има две деца от някогашния си брачен партньор, Раян Филипе.

Блондинката признава, че актуалният ѝ сътрудник е страховит татко и, несъмнено, най-големият ѝ почитател:

Той е необикновен човек, уредник, страховит водач. Той е толерантен и се забавлява с децата, пробва се да ги научи да одобряват живота с възприятие за комизъм.

 рийс уидърспуун Getty

В последно време Рийз Уидърспуун се изявява и отвън светлината на прожекторите и влиза в ролята на продуцент. Оказва се, че точно Джим я е насърчил да последва фантазиите си:

Съпругът ми ме поддържа безусловно. Той има вяра в половото тъждество и ме предизвиква да се боря за задачите си и да показвам мнението си намерено.

И с цел да приключим с възприятие за комизъм тази публикация, както самият Джим предизвиква: Скъпи мъже, внимавайте с алкохола и бъдете джентълмени, тъй като в никакъв случай не се знае къде може да срещнете любовта на живота си!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР