Любимата на хиляди фенове у нас, супер забавна, сръбска банда

...
Любимата на хиляди фенове у нас, супер забавна, сръбска банда
Коментари Харесай

Хиляди фенове посрещат S.A.R.S. на обновения стадион “Юнак” в София!

Любимата на хиляди почитатели у нас, супер занимателна, сръбска тайфа S.A.R.S. идва на следващия ден вечер (29 август) в София за неповторимо двучасово шоу! То ще се състои на актуализирания стадион “Юнак ” в центъра на столицата, който се намира в непосредствена непосредственост до Националния стадион “Васил Левски ” (на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви ” №38). Големият концерт на S.A.R.S. ще бъде първото музикално събитие, което ще се организира на обновеното оборудване и този път почитателите ще имат опция да се забавляват на по-широко и още по-приятно място. 
Входовете на стадион “Юнак ” ще бъдат отворени в 18.00 ч. с билет за ТЕРЕН ще се влиза през централния вход, а към СЕДЯЩИ МЕСТА – през обособен вход, който се намира на метри от централния. Важно конкретизиране за публиката е, че не се позволява свободно прекосяване от терен към трибуни (седящи места). Но притежателите на билет за трибуни ще ИМАТ достъп до терена. Влизането и излизането от стадиона ще бъде еднократно, акцентират уредниците от „ Строежа “. На място ще се оферират храни и питиета за улеснение на публиката. А преди началото и сред сетовете на двете банди, присъстващите ще имат опция да завоюват безвъзмездни билети за идния концерт на Dubioza Kolеktiv на 11 ноември в зала “Арена Армеец ” и тениски Goloka. Наградите са обезпечени от Starobrno BulgariaJägermeister.
Преди броени дни Жарко Ковачевич, вокалист на S.A.R.S., показа пред българските медии, че всички в бандата са доста щастливи и обичат да свирят пред родната аудитория и не е инцидентно, че концертите им у нас в края на август се трансфораха в традиция. “Винаги ще помним първият си концерт в България – беше необикновен! ”
Бандата, чието име е редуциране от Sveže Amputirana Ruka Satrijanija (Прясно отрязаната ръка на (Джо) Сатриани), идва в състав Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Жарко Ковачевич и още седем души екип. Стилово музиката им се дефинира като комбинация от различен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно. Досега групата има издадени шест студийни албума, а клиповете и концертните им осъществявания в YouTube се радват на милиони гледания. Сред тях са - Perspektiva, Lutka, Buđav Lebac, Klinka, To Rade, Mir i ljubav и доста други. Гласът на групата постоянно е сериозен към политиците, а текстовете им показват бунтарския им дух. У нас бандата ще извърши всичките си шлагери и част от новите си части от албума “Glava ”. И в текстовете на тези песни акцент не престават да бъдат политиците и методите, по които те вършат живота на хората по-лош. Но в този албум S.A.R.S. дават и предписания по какъв начин да създадем живота си по-хубав.
“ ”Perspektivata ” е сива! И не политиците, а ние сами би трябвало да си я създадем цветна “, споделя с усмивка Жарко Ковачевич.
Началото на концерта е в 19.00 ч., когато на сцената ще стъпят музикантите от ДЖАНГО ЗЕ. Те се събират на родна земя особено, с цел да са подгряващи на събитието. Ще можем да ги забележим и в събота (31 август), като част от “Концерт-трибют в памет на Тодор Колев ” в “Маймунарника ”.
Билети за събитието към момента можете да намерите в системата на Eventim.bg или тук . Цената им е 25 лева за правостоящи (терен) и 30 лева за седящи места (трибуни).  В деня на събитието и на място билетите ще са надлежно по 30 лева за правостоящи и по 35 лева за седящи места. Билети ще се оферират на място и на двата входа на стадион “Юнак ”.
Стадион “Юнак ” в София се намира на бул. ”Евлоги и Христо Георгиеви ” №38 (виж схемата).
Присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР