Лявата журналистка Велислава Дърева и лидерът на АБВ Румен Петков

...
Лявата журналистка Велислава Дърева и лидерът на АБВ Румен Петков
Коментари Харесай

Дърева зловещо припомни на Трайчо: Бакърджиев взриви мавзолея и се спомина скоропостижно

Лявата журналистка Велислава Дърева и водачът на АБВ Румен Петков насочиха злокобни предизвестия към хората, които стоят зад демонтирането на паметника на руската войска в София.

" Бакърджиев взриви Мавзолея. И се спомина скоропостижно. Само подсещам. Трайков желае да демонтира Паметника на Съветската войска. Само предизвестявам ", написа Дърева във Facebook по адрес на районния кмет на община " Средец " в София. На неговата територия се намира и противоречивият паметник.



Журналистката насочва и провокационен въпрос: " Ако фашистите съборят Паметника на Съветската войска, где ще бъде грандиозното шоу на LGBT прайда? Питам. Грижовно ми е някак ".



Евгений Бакърджиев, който беше вицепремиер и министър на районното развиване и благоустройството в кабинета на Иван Костов, инициира и персонално управлява разрушаването на мавзолея на Георги Димитров. Взривните действия продължиха 6 дни - от 21 до 27 август 1999 година Бакърджиев умря през 2021 година на 66 години.



Друг гневен съперник на събарянето на паметника е и водачът на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков. Той също анатемоса хората, участващи в демонтирането на внушителния паметник в центъра на София.

" Изродите отрязаха ръката, освободила Европа. Те ще си получат заслуженото и един ден ще лежат в пандиза за стореното ", написа близкият до Русия политик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР