Лятото вече излиза от ъгъла, в който ни накара малко

...
Лятото вече излиза от ъгъла, в който ни накара малко
Коментари Харесай

Нещо свежо, нещо оранжево, нещо за плажа

Лятото към този момент излиза от ъгъла, в който ни накара малко по-дълго този път да чакаме трепетно слънчевите дни. Най-после може да носим обичаните си рокли, да забавяме времето и да планираме своите летни бягства. Моментите, за които обширно планираме какво ще носим на плажа – новият бански, най-красивата шапка и най-модерните очила. Но всички знаем какъв брой значим и наложителен е оня аксесоар, който пази кожата ни от нездравословните UV лъчи. Да, слънцезащитата, която започнахме да трансформираме в целогодишна рутина. Но откакто ви представихме трите топ продукта за лице, е време да обърнем особено внимание и на тези за тяло, които са основна част от плажната ни чанта.

Според кожните лекари слънцезащитата за тяло би трябвало да е устойчива на вода и пот, да образува предпазен филм върху кожата и да дава отговор на строги критерии за широкоспектърна отбрана от ултравиолетова и забележима светлина. Обикновено минималното количество SPF в лосионите за тяло е сред SPF 15 и 29, само че то не обезпечава задоволителна отбрана от нездравословните UVA и UVB лъчи. Въпреки че някои ги избират, с цел да могат по-бързо и елементарно да получат приятния бронзов тен, само че това сигурно ще бъде за сметка на сигурността. Затова всеки експерт би ви предложил да употребявате слънцезащитен крем за тяло със слънцезащитен фактор минимум 30, както и 50.



Точно като лосионът с доста висока отбрана на, който е в комфортна опаковка и е подобаващ за всеки вид кожа, изключително светла, сензитивна и кожа с нетърпимост към слънцето. Ние харесваме леката му текстура, която се нанася доста елементарно и се всмуква бързо, без да оставя противен леплив резултат. В състава му има и глицерин, който хидратира и попречва загубата на вода посредством стимулиране на процесите на възобновяване на кожата, до момента в който комбинацията от алое вера, лайка, алфа бизабоол и алантоин (или по този начин наречения BABE SOOTING COMPLEX) успокоява и омекотява в допълнение. От своя страна пък добавеният витамин Е работи като биологичен филтър с фото-имунологично деяние, което предотвратява образуването на свободни радикали и по този метод ускорява защитните свойства на кожата. Така че освен ще я усещате по-мека, само че ще бъдете сигурни, че я предпазвате от изгаряне и фото стареене.

Няма по какъв начин да не се съгласим, че доста комфортни за приложимост са продуктите под формата на спрей. Затова от Laboratorios BABÈ основават, който също е с SPF 50 т.е. с висока и широкоспектърна отбрана против UVA и UVB лъчите. Той има същите страхотни съставки като лосионът и надлежно способства за този резултат, който търсите за продукта, който ще носите в плажната си чанта. Различното обаче при него е новаторската технология Wet Skin, която разрешава неотложно попиване върху мокра кожа. Това значи, че може да го нанесете, още щом излезете от водата, както и че е извънредно подобаващ, в случай че практикувате водни спортове. Защото знаем, че в случай че прекарваме повече време под слънцето, даже и да не сме на плажа, би трябвало от време на време да нанасяме слънцезащитен артикул, даже и да е водоустойчив.



Има обаче още един доста значим миг в рутината за лятната почивка и това е грижата за след слънце. Така че без значение дали ще изберете лосиона или транспарантния спрей, е добре да имате и успокояващия, възстановяващ и ободрителен, още веднъж на Laboratorios BABÈ. Неговата текстура също е доста лека и приятна и оставя след себе си тъкмо това чувство за море и слънце, което желаеме да носим със себе си и след плажа. Тази грижа за след слънце освен оставя кожата копринено мека, само че и удължава тена. Заедно с това възвръща, успокоява и хидратира и с изключение на глицерин, витамин Е и BABE SOOTING COMPLEX, във формулата му е включено масло от meadowfoam, което оказва помощ за понижаване на възпалението и слънчевите изгаряния. След безгрижния ден на плажа, този спрей е финалния щрих за блясъка на кожата, преди да се отправите на вечеря или празненство край брега на морето.



С поддръжката на Laboratorios BABÈ

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР