Лятото току-що получи най-доброто подобрение, тъй като Coca-Cola потвърждава повторното

...
Лятото току-що получи най-доброто подобрение, тъй като Coca-Cola потвърждава повторното
Коментари Харесай

Coca-Cola връща култовия любим вкус след 18 години отсъствие от рафтовете

Лятото преди малко получи най-хубавото усъвършенстване, защото Coca-Cola удостоверява повторното стартиране на пазара на една от най-емблематичните си газирани питиета.

Студена кутийка кока-кола в никакъв случай не съумява да удари мястото, когато слънцето изгрее – само че един съответен мирис беше прекратен през 2006 година и почитателите по този начин и не го превъзмогнаха. Въпреки това супермаркетите в цялата страна към този момент ще стартират да съхраняват „ именития “ Coca-Cola Lemon.

Предлага се както в „ нулево наличие на захар “, по този начин и в истински разновидности, купувачите могат също да поръчат опаковка от 24 напряко от уеб страницата на Coca-Cola единствено за £12,50 (около 52 пенса за кутия). За изцяло захаросаната версия ще би трябвало да платите няколко лири повече - 62 пенса за кутия.

Напитките ще се оферират в магазините в единични формати от 330 ml, 500 ml, 2 L, 8x 330 ml и 150 ml. Търговците на дребно ще могат да дефинират личните си цени - само че се надяваме, че ще видите някои преференциални въвеждащи предложения през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР