Лятото си тръгна, а ние все още трудно приемаме новата

...
Лятото си тръгна, а ние все още трудно приемаме новата
Коментари Харесай

Като в порно сцена: Стела провокира със снимка, но я нападнаха за "криви гърди"

Лятото си потегли, а ние към момента мъчно одобряваме новата реалност. Още не можем да повярваме, че е есен, само че пък предстоят все готини празници и мотиви за купони. Изглежда, че и YouTube звездата Стела се е размечтала за лятото. 

Блондинката постна в Instagram свои фотоси от горещите месеци, а на фрагментите Стела театралничи предизвикателно по бански в басейн. Наскоро мацката показа пред Vbox7, че мечтае един ден да стане порно актриса в Щатите, където 18+ промишлеността е развита добре. Е, инфлуенсърката показа фантазията си с леко мигане, което несъмнено не значи, че се стреми към сходна кариера, само че пък знае ли човек...

Виж още: Нови джуки на хоризонта: Крисия втрещи почитатели със сочни устни

Основното е, че въпросните фрагменти от басейна много припомнят на сцена от розов филм. Така най-малко считат някои от почитателите на Стела, само че други са обърнали особено внимание на гърдите ѝ.

Припомняме, че звездата от " Къщата на инфлуенсърите " има силикон в гърдите, който си постави преди повече от година. Стела от дълго време е споделяла, че от дълго време желала да поправя гръдната си обиколка, а фантазията ѝ в последна сметка се сбъдна. 

Виж още: Златка ще сменя името на сина си? Плеймейтката продължава с отмъщението към Благой Георгиев 

Наблюдателни консуматори обаче разкритикуваха точно силиконовите бомби на Стела, пишейки, че били " криви ". " Оф с тия турски криви ц*ц*... Стела, вземи ги оправи малко! ", написа гневен почитател на Стела, само че други пазят силиконовите придобивки на инфлуенсърката. " Не гледай, като не те кефят ", " Стела е крепко маце, не се закачай с нея ", пишат бранители на Стела.

Виж още: Той искаше да стане копие на Николета Лозанова! Какво се случва с Жорето Кучков през днешния ден?

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР