Лятото не е чак толкова близо, но вече обмисляш къде

...
Лятото не е чак толкова близо, но вече обмисляш къде
Коментари Харесай

Обявиха 9-те града с най-добрите жени за секс в тях! Няма да познаете кой е българският

Лятото не е чак толкоз близо, само че към този момент обмисляш къде да почиваш тази година, брато. Започваш да се консултираш с близки и другари, само че никой не ти дава стойностен мотив за съответните дестинации. Споко, ние сме на твое разположение, можеш да разчиташ за сходни неща.

Напипахме постоянна ранглиста на 9-те града от целия свят с най-яки Цецки. Намерихме го в LiveInternet, където в детайли бяха разказани въпросните места. Най-изненадващото, което установихме е, че измежду тях има и български. Чети внимателно…

1.Амстердам, Холандия

Атлетични, високи, съвременно облечени русокоски щъкат на всички места по улиците на този град. А най-приятният бонус е, че по-голямата част от въпросните изкусителни девойки не карат коли, а колела и грациозно въртят педалите. Те са много спокойни и постоянно са подготвени да се срещнат с някое същинско брато.

2. Рио де Жанейро, Бразилия

Когато слезеш на плажа пред теб ще се открие невероятна панорама. Не става въпрос за солената вълна и горещия пясък, а за загорелите тела на локалните южноамериканки. Голяма част от тях носят нищожен бански, който единствено да прикрие най-важните елементи на тялото. Шоколадовият загар, къдравите коси и приятните извивки на тялото вършат екзотиката приключена.

3. Киев, Украйна

Трудно е да се повярва, че такава хубост въобще съществува. Има за всеки усет по нещо. Има по-набити дами, само че има и такива, които са надалеч по-крехки. Има русокоски със сини очи, има и брюнетки с очи на цариградско грозде. Поддържани са, общителни, усмихнати и подготвени да прочетат с теб първа глава на “Наръчникът на едно брато ”. Правилно, последното си го измислихме.

4. Каракас, Венецуела

Това е страната, която е дала най-вече победителки в състезанието “Мис Вселена ”. Това единствено подсказва за огромния брой хубавици, които се разхождат по локалните улици, а и молове. Казват, че дамите от Венецуела освен доста красиви, само че и постоянно подготвени за провокации. Темпераметни са и буйни, ох, обичат и ненавиждат мощно

5. ЛА, Съединени американски щати

Жените тук наподобяват доста по-различно от тези в останалите щати. Дори, когато ядат бургери, тялото им слабее. Голяма част от локалните жителки имат стройна фигура, поддържано тяло, а и парички.
6. Варна, България
Ще цитираме непосредствено сътрудниците от въпросния уебсайт без капка редакторска интервенция: “Истински славянски дами. Възпитани, учтиви, поддържат тялото и лицето си. Красотата и чарът са отличителните белези на българките. Заслужава си да ги видите със личните си очи. ”

7. Буенос Айрес, Аржентина

И в този град също има доста красиви дами, само че би трябвало да си наясно, че модата с хирургическите интервенции от дълго време е превзела тукашните Цецки. Моделират всичко допустимо по тялото си и постоянно са в търсене на ново гадже. Шавливи са един тип. Най-добрият метод да се запознаеш с локална кака е като посетиш някой от многото питейни заведения.

8. Копенхаген, Дания

Резиденцията на русокоските със сини очи. Ако не си чукал до момента такава, това е твоето място. Пак съгласно въпросния уебсайт, датчанките са изключително разкрепостени. Пият и вършат секс на умиралка. Добрата вест е, че една известна нискотарифна самолетна компания има директни полети до столицата на Дания. Лошата – там е скъпо!

9. Стокхолм, Швеция

Още една скандинавска дестинация. Местните дами са като от списание – лъскави и секси. Обичат да взимат, само че и да дават. Те са образовани, общителни, другарски настроени, всички приказват британски и нямат табу в секс. Тези дами са основани, с цел да дадат на нас, пичовете, наслаждение. Високи, руси и на всичко от горната страна със сини очи – те тава са дамите от Стокхолм.

Брато.бг
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР