Лятото на 2022 г. ще стане астрологически най-горещото и огнено

...
Лятото на 2022 г. ще стане астрологически най-горещото и огнено
Коментари Харесай

5 зодии, за които ще настъпят ФИНАНСОВИ промени през ЮНИ

Лятото на 2022 година ще стане астрологически най-горещото и огнено лято – съвпадът на Марс и Юпитер в Овен ще донесе огнена сила на доста хора (особено на Лъвовете, Стрелците и Овните). Времето на сливане на тези планети – от 30 май до 2 юни – ще бъде извънредно значимо. През този тридневен интервал ще има новолуние в Близнаци и огнен аспект на Марс – Юпитер, което ще донесе началото на нещо ново в живота на доста хора.
Така че, на тези, които от дълго време възнамеряват да започват персонален план, да подадат документи до значима институция или да стартират нов цикъл, звездите ще благоприятстват. По отношение на финансовите вероятности планетата на парите Венера ще бъде в знака на Телец и на 15 юни ще направи точна връзка с възела на бъдещето – евентуално ще бъде получена първата облага, обвързвана с интернет план или онлайн бизнес.

Нека да забележим кой ще предприеме нови инициативи и кой ще реализира огромни парични придобивки.
Овен
Звездите ви благоприятстват: от новолуние в Близнаци може да имате ново поле за връзка. До средата на юни очаквайте сериозен финансов резултат. Вероятно ще получите значима облага или ще можете да инвестирате в пътешестване или обучение. Във всеки случай началото на лятото дава обещание вероятности и е най-перспективно да се концентрирайте в онлайн сферата.
Скорпион
Марс, шефът на вашия знак, влиза в работния бранш с Юпитер и евентуално – повече от преди – ще би трябвало да се справяте с рутинни въпроси. Във всеки случай юни благоприятства финансов напредък – пълнолунието в Стрелец – в паричния бранш, ще донесе нарастване на заплатите заради разширение на трудовата ви активност. Ако сте възнамерявали да започнете да давате съвещания на дамите онлайн, тъкмо тази концепция дава обещание огромен финансов напредък.
Риби
Съединението на Юпитер и Марс се случва във вашия паричен бранш – ще бъдете по-мотивирани от всеки път да повишите статуса си посредством материални придобивки и външен тип. Вероятно ще извършите значима финансова инвестиция, която е обвързвана с вашия статус и цел в живота (например, ще си купите скъпа движимост, която да дава отговор на новата ви позиция).
Дева
Промените във финансите на вашето семейство са свързани с измененията във вашето усещане за вашите енергийни запаси – като че ли сте напът да резберете науката за удобен живот. Възможно е вашият сътрудник да направи значима финансова инвестиция в фамилния бюджет. Но също е допустимо вие изцяло да преосмислите какъв брой харчите и какъв брой вашият сътрудник влага във вас. Във всеки случай през юни ще намерите баланс и излаз от рецесията, обвързвана с смяна в личното ви самочувствие. Пълнолунието в Стрелец на 14 юни ще внесе изясненост в проектите ви за пренасяне, закупуване на жилище или земя.
Везни
През целия юни ще бъдете настроени напълно материално – вашата планета Венера ще бъде в знака на Телец, което ще ви накара оптимално да се фокусирате върху финансовите резултати. Между другото, вятърът на смяната може безусловно да проникне през вашите мисли и хрумвания: вие сами ще анализирате личната си финансова вероятност за бъдещето и какво би трябвало да извършите, с цел да повишите стандарта си на живот. Юнското пълнолуние в Стрелец ще се организира в бранша на фамилните връзки – ненадейно събитие може да се случи с брат ви/сестра ви или с най-близкото ви семейство. Може също да бъде получен значим документ или да се извърши покупка/продажба на автомобил.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР