Лятото на 2020 най-после е факт, а ние сме ви

...
Лятото на 2020 най-после е факт, а ние сме ви
Коментари Харесай

Направете лятото си незабравимо – 14 страхотни идеи за топлите месеци

Лятото на 2020 най-сетне е реалност, а ние сме ви подготвили лист с 14 страхотни хрумвания за положително превозване!

Слънцето стартира да осветява все по-дълго нашите дни, температурите стават все по-високи и хората стартират да усещат чаровния морски лъх на обичаното Черно море.. Децата са във почивка, а вие евентуално сте възнамерявали лятната си отмора. Време е за радостни игри на открито, сладолед, плаж и доста разходки. Опитайте се оптимално да намалите времето, което прекарвате вкъщи пред тв приемника или компютъра и живейте интензивно посредством разнообразни провокации, планове и завършения с децата, фамилията и приятелите си.

По същия метод, по който се чувствате длъжни да печете курабийки с канела през декември преди коледните празници, по този начин си има и някои неписани правила за горещите месеци през годината. Направете си лист, изпълнен с безгрижни занимания и доста занимания, които да създадат лятото ви незабравимо, изпълнено с позитивни страсти и доста усмивки. Тук ще ви предложим действия, с които да извършите лятото си най-уникалното, което сте имали до момента.

Топ хрумвания за незабравимо лято

1. Лятна романтика вкъщи

Ако разполагате с двор, огромна градина или тераса декорирайте мястото извън с сантиментални лампи за летните вечери навън. Отпуснете си фантазията. Изрисувайте дружно стъклени буркани или намажете с лепило чаши, които по-късно да овъргаляте в пясък, ситни камъчета или в трева. Или по план на децата, вие изрежете или пробийте консервни кутии, а след това дружно оцветете. Остава да сложите свещичка и да седнете навън на открито измежду мъждукащата светлина на чаша студено бяло вино и да се наслаждавате на собственоръчно направените фенери. Пренесете магията лятото в домовете си.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци WooHome

2. Свеж мирис на свеж босилек и домати

Посадете в дома си домати и босилек, с цел да приготвяте на обичаните си хора брускети с свеж босилек и хубави розови домати. Добавете и моцарела за лукс. Това е едно ужасно леко предястие за горещото лято, което върви ръка за ръка със студено бяло вино.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци by SkinnyMs. | Appetizers & Snacks

3. Пригответе си домакински сладолед с пресни плодове

Напоследък всички са се запалили по метода DIY (Do It Yourself) или „ направи си самичък “. Шият си облекла, декорират стаите си с към този момент непотребни, само че „ модифицирани “ движимости, даже си забъркват и козметични кремове. Та в този ред на мисли, ви предлагаме да си извършите сами сладолед. Идеята е по едно и също време предизвикателство и развлечение. В този сладолед няма консерванти и нездравословни оцветители. Той е подобаващ за тези, които се хранят здравословно, за децата … и за всички останали. И освен, че знаете какво съдържа вашият сладолед, ами можете да експериментирате в комбинациите от съставки. Развихрете въображението си и почерпете ентусиазъм от рецептите.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци Posted by Terry Forde | Jul 7, 2017

4. Направете си хвърчило

Това е доста креативно занятие, с което да се забавлявате цялото семейство, да порисувате и потичате на въздух и даже да приложите малко просвета. Работете на правилото на тестът и грешката. Нека детето дава хрумвания какво би трябвало да извършите, с цел да хвръкне инсталацията. Накрая хвърчилото може да стане декорация в детската стая като един прекрасен спомен от прекарването.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци Details about Rainbow Kite Colorful Large Outdoor Beach Summer

5. Направете си личен летен коктейл

Какво е лятото без летни коктейли.. Разхлаждащи, само че и по едно и също време възбуждащи пристрастеностите, хубавите коктейли повдигат настроението и сплотяват всяка компания на плажа, в градината, на верандата или просто вкъщи! Дори не е нужно да има алкохол в тях, постоянно можете да деянията въображение и да смесите газирана вода с натрошен лед, смачкани плодове, кафява захар и плодов сок и да се получи луксозна разхлаждаща напитка.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци Food & Wine Magazine

6. Отидете на лятно кино

Входът е свободен!

Среща – тъкмо под звездите!

Организирайте си една сантиментална кино вечер под звездите на лятното небе с обичания си човек. Няма да съжалявате, прекарването е в действителност незабравимо! Именно това е магията наречена лято.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци top10berlin.de

7. Организирайте или отидете на градинско празненство

Градинските партитa са британска запазена марка, само че са доста обичан миг на доста хора и попадат в нашия лист за хрумвания за лятото. След като самата кралица провежда такива годишно, значи са нещо особено. Комбинацията от градина, музика и обичани хора и празненство навън сигурно ще ви заредят с доста позитивна сила.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци Ameyaw Debrah

8. И замириса на море..

Българското Черноморие ни предлага толкоз необятна хубост, че никой не може да му се наслаждения задоволително. Посетете спиращите дъха местоположения на северното Черноморие – Болата, Тюленово, Русалка.

1 of 4

9. Посетете някой от Черноморските острови

В площта на Черноморското ни крайбрежие влизат и дребни български острови, ситуирани наоколо до крайбрежията. Това са Свети Иван, Свети Кирик, Света Анастасия, Свети Петър, Змийски остров (Свети Тома), Птичи остров и Русалка . Част от островите могат да бъдат посещавани от туристи, като през последните години остров Света Анастасия бе освежен и съставлява голям интерес за бургазлии и гостите на града. Друга част от островите са дом за доста предпазени типове птици и някои животни.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци BurgasCity.com
фотоси: Georgi Ivanov

10. Отидете на къмпинг на брега на морето

Представете си няколко безгрижни дни не в скъпи хотели и комплекси, а на няколко метра от брега на морето, през целия ден да ходите боси по златистите пясъчни дюни и да пиете студени коктейли с другари, не ви ли звучи ужасно? Отделете време за това занятие и няма да съжалявате. Да приготвяте дружно храната си на открито навън на същински огън е необикновено прекарване за децата. А в случай че го съчетаете с откривателска разходка из природата и доста бягане под слънцето, градусът на страстта ще удари небето. Не забравяйте и историите към огъня.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци Mount Comfort RV

Къмпинг „ Градина “ и „ Смокиня “ са едни от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по българското Черноморие. Въпреки това доста от гостите могат да намерят комфортни места за палатките си под естествената сянка на тополите, а най-запалените караванаджии – да резервират място на първа линия, където има построени веранди от естествени материали за цялостна романтика с аспект към морето.

11. Направете си сбирка от мидички

Колекционирането е доста занимателно и вълнуващо. За детето ви сигурно ще бъде доста вълнуваща концепция. Дайте му независимост да направи своя лична сбирка, с която по-късно може да измислите забавна концепция за декориране вкъщи. Когато детето събира неща, то се научава на значими умения, които ще му бъдат нужни през целия живот. Например: Поемане на отговорност – сбирката си е единствено негова и то дава отговор за нейното предпазване и попълване.  Организаторски умения -колекцията кара детето да мине през дълъг учредителен развой. Математически умения – сбирката изисква неведнъж преброяване и групиране.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци captainkimo.com

12. Заведете децата на аквапарк

Има много водни паркове в България като през последните години се вижда огромен интерес от страна на българските туристи. А за децата това е като сбъдната фантазия.

Препоръчваме ви аквапарк Paradise в Несебър. Аква Парадайз е един от най-мащабните планове на Балканите, и най-големия по повърхност и брой атракции в България! Съоръженията са от най-модерен вид, осигуряващи сигурност и надеждност. Преведено на български името на парка значи „ Воден парадайс ” и той в действителност е подобен за всички фенове на водни завършения.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци momichetata.com

13. Отидете на поход в планината

Да се шляеш из парковете и градовете, единствено по себе си, е прелестно. Но неведнъж ни се желае да сложим слушалки в ушите, даже без да слушаме музика, просто с цел да заглушим шума. Или пък да се разхождаме в пороен дъжд и по този начин отново да се насладим на неналичието на хора. Всеки има потребност от отмора от шумотевицата и планината е най-подходящият вид за това.

Седемте Рилски езера безспорно е най-посещаваната от туристи езерна група. Прекрасно място за посещаване както през зимата от запалените по зимните спортове, по този начин и през лятото, когато снеговете към този момент са стопени и езерата са по-красиви от всеки път. Пожелаваме ви да посетите този необикновен феномен, който би трябвало да бъде забелязан от всеки българин, гражданин на Земята или на някоя друга планета.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци tripadvisor.com.au

14. Последна от листата с хрумвания за лятото: Посетете някой „ апетитен “ фестивал

Те са пъстри, вкусни, опияняващи. Провеждат се на разнообразни места в България и трансформират туризма в едно много изкусително прекарване.  Кулинарните фестивали са празници за всички сетива – очите са цялостни, прелъстителните ухания на разнообразни гозби се промъкват в ноздрите ни, желаеме да напълним шепите си със зрели плодове или протягаме ръка за чаша искрящо вино. Няма по-добър метод да опознаеш някое място от този да станеш част от локалната общественост на празниците ѝ.

 Направете лятото си незабравимо - 14 страхотни хрумвания за топлите месеци adirondack.net

Направете си дневник в края на лятото и там опишете всичките си занимателни моменти, които сте споделили с децата, фамилията и приятелите си. Можете да си извършите и албум със фотоси, запечатали всеки летен спомен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР