Лятото може и да не е започнало официално, но пък

...
Лятото може и да не е започнало официално, но пък
Коментари Харесай

Петя Дикова, Илиян Любомиров и децата на весело и щуро приключение

Лятото може и да не е почнало публично, само че пък родните звезди към този момент бягат по разнообразни краища на страната, а и отвън нея. Прекрасните Петя Дикова и Илиян Любомиров също направиха това, като споделиха обаятелен кадър от фамилната си почивка. На фрагмента виждаме щастливото семейство в цялостен комплект, а от заобикалящата среда излиза наяве, че са на родното море.

Петя Дикова и Илиян Любомиров се отдадоха на фамилна отмора с книжки и други приятни занимания. Младото семейство се радва на топлите дни надалеч от медийната суетност и градския звук. Петя, Илиян и двете им дечица се радват на прелестното време, а от фотографията излиза наяве, че са посрещнали 24 май точно на морето. Денят на словото е значим за фамилията, тъй като всички членове на фамилията им са хора, боравещи си с думите.

Виж още:

Преди малко повече от месец първородният наследник на Дикова и Любомиров - Александър, отпразнува 2-ия си рожден ден. Гордите родители означиха празника на наследника си с трогателни фотоси в обществените мрежи. " Моето огромно момче има рожден ден. Преди 2 години той ме направи татко. Дано аз съумея да го направя човек. Петя, обичам те още повече ", написа щастливият баща във Facebook.

В края на предходната година Петя и Илиян посрещнаха втория наследник. Той проплака на сутринта на 11 декември с ограничения от 4,140 кг. и 54 см. и е кръстен на татко си - Илиян Илиянов Любомиров.

" Като дете на разведени родители се пробвам да не дублирам някои от грешките, които разделиха моите мама и тати. Например, работохолизма на тати. Обожавам работата си, вря и кипя в нея, обичам и сътрудниците си, само че не не помня думите на татко ми: " Ако има нещо, за което скърбя е, че когато трябваше, не поставях фамилията преди всичко ". И защото аз съм решена да направя всичко по силите си да подаря на моите деца детство с мама и тати, а не с баба, дядо, вуйна и гувернантката Грейс, върша моите дребни стъпки в тази посока всеки ден ", разяснява преди време Дикова.

Виж още:

Изоражение: https://www.facebook.com/petia.dikova 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР