Лятото е време за оживление, за промяна и въпреки че

...
Лятото е време за оживление, за промяна и въпреки че
Коментари Харесай

Неочакваната промяна на Дженифър Лопес

Лятото е време за раздвижване, за смяна и макар че по нашите ширини към момента сме в очакване на стоплящите слънчеви лъчи, то някъде другаде по света към този момент им се любуват.
 В името на фамилията - невероятното другарство на Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър
Необикновеното другарство сред Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър

Да му завиди човек на Бен Афлек

Дженифър Лопес също посреща горещия сезон с изменен външен тип. На последния ѝ пост в Instagram я виждаме с нова прическа - златистокестенявата ѝ коса, завършена на талази, към този момент е с бретон с дължина до веждите ѝ.

На фотографията певицата е отбелязала фризьора си Лоренцо Мартин, както и своята марка за грижа за кожата, JLo Beauty. Освен това е добавила и хаштаг This Is Me...Now, което е в действителност името на идния ѝ албум.

Последователите на Джей Ло не икономисаха ласкавите си мнения за новата ѝ прическа и споделиха, че бретонът несъмнено ѝ отива.

Феновете на певицата обаче най-вероятно са в трепетно очакване на новия ѝ албум. Въпреки че публична дата за издаването му към момента не е избрана, през март Джей Ло издаде, че можем да го чакаме това лято.

Тя показа, че е ужасно разчувствана за излизането на деветия си албум This Is Me...Now, който със заглавието си ни препраща към албума ѝ отпреди 20 години This Is Me...Then.

С анонсирането на новия си план Дженифър Лопес издаде, че той " хроникира прочувственото, духовно и психическо пътешестване " от последните две десетилетия.

This Is Me...Then е албум, отдаден на, и в този момент, когато артистът и певицата са още веднъж дружно 20 години по-късно, е напълно предстоящо и в This Is Me...Now да има солидна доза любовни части.

Преди да се оженят през юли предходната година,  и Бен Афлек към този момент бяха сгодени един път, само че през 2004 година се разделиха.
 Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек
Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Семейството стартира на чисто

" Беше толкоз мъчително, откакто се разделихме ", споделя певицата в изявление от ноември предходната година. " След като отменихме сватбата си преди 20 години, сърцето ми не беше разбивано по този метод през целия ми живот. Честно казано се усещах по този начин, като че ли ще умра. Така се оказах в серпантина за идващите 18 години, в които просто не можех да се открия. Но в този момент, 20 години по-късно, всичко това има благополучен край. Край, какъвто не би се случил в Холивуд. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР