Лятото е време да се насладим на жаркото слънце, да

...
Лятото е време да се насладим на жаркото слънце, да
Коментари Харесай

Лято е! Очакваме ви в „Регнум Аквапарк“ в Банско – водното царство в полите на Пирин /снимки/

Лятото е време да се насладим на жаркото слънце, да се разхладим в басейна или да се забавляваме до насита с водните атракциони. Ако задачата е бягство от жегата и градския звук, аквапаркът е решението, а прохладният планински климат и чистият въздух – просто бонус към ваканцията.
Единственият в Банско „ Регнум Аквапарк “ е отлична опция за допълнение и водни завършения по време на лятната ни отмора. Намира се в петзвездния хотелски комплекс „ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “ и е отворен през летния сезон. На разположение на всички посетители на хотела са открит плувен басейн с полу-олимпийски размери, два детски басейна, две атрактивни водни пързалки и открит бар. Всички водни уреди се отопляват, което ги прави извънредно подобаващи за прилагане и в по-хладните летни дни.
Освен забележителни водни атракциони, посетителите на „ Регнум Аквапарк “ могат да се възползват и от други благоприятни условия за развлечение и почивка – целогодишна синтетична ледена пързалка, игрище за баскетбол, волейбол и бранш за стрийт фитнес. А зелените площи, комфортните шезлонги и откритият бар са за тези, които търсят успокоение и релакс в планината с коктейл в ръка.
Невероятната панорама към Пирин планина обезпечават успокоение за очите и приятност от почивката.
„ Регнум Аквапарк “ е незаменимо допълнение към съвършената лятна отмора на цялото семейство. Всички водни уреди и атракциони са безвъзмездни за гостите на „ Регнум Банско Ски Хотел и СПА “.
За резервации и информация: 0 800 180 89 (безплатен за България).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР