Лятото е сезонът на ваканциите, пътуванията и създаването на нови

...
Лятото е сезонът на ваканциите, пътуванията и създаването на нови
Коментари Харесай

Как да разпознаем туристите от различните страни

Лятото е сезонът на ваканциите, пътуванията и основаването на нови мемоари. Вече да опознаваме света е доста по-лесно и налично, а в случай че сме се запътили към някоя известна туристическа дестинация, евентуално сме готови за тълпите, с които ще би трябвало да се примирим.

Ако ни следва сходна среща, или пък просто ни е любопитно, ето кои са най-отличителните черти на туристите от другите страни. Подборът е изработен от Bright Side с нужната доза възприятие за комизъм.

Китай

Всички сме чували шегите по адрес на китайските туристи, които не стопират да щракат с фотоапарати и телефони. Освен това, евентуално са влезнали в кадър на съвсем всички наши фотоси на фона на най-популярните удивително.

За разлика от нас обаче, те едва ли се впечатляват от големия пътникопоток, тъй като са привикнали да живеят тук-там, където е меко казано пренаселено.
 Снимка 429624

Япония

Японците работят доста, също като китайците. Със спестените пари си разрешават по една или две дълги ваканции през годината и пътуват хиляди километри, с цел да посетят една или друга известна дестинация.

Характерното за тях е, че по-често от всички други туристи изпитват така наречен " парижки синдром " - откритието, че мястото, което толкоз си желал да посетиш, се разграничава радикално от визиите ти.

Японците обичта да вършат знака за мир, когато театралничат на фотоси. Освен това, те в множеството случаи носят огромни очила и маски.

Канада

Канадските туристи не са толкоз доста из европейските дестинации. Можем да ги разпознаем по това, че са безпределно учтиви, което на нас може да ни се стори даже леко необичайно.

Швеция

Най-лесно е да разпознаеш шведите на морето. Израснали с най-малко слънчева светлина, те са толкоз бели, че се отличават на фона даже на тези, които са първи ден на море. Освен това, множеството са много високи и стройни. Определено притеглят погледите.

Австралия

Може и да не ги забележим, само че ще ги чуем. Австралийските туристи са много шумни и имат навика да се къпят във фонтани. За тях снегът е едно от седемте чудеса на света.
 Снимка 429626

Русия

Техният нрав несъмнено е по-близък до нашия. Руснаците обичат да пристъпват някои елементарни правила, като да се снимат там, където написа, че е неразрешено. Те не разрешават на времето да им скапе проектите. Дамите са способни да оцеляват на високи токчета в разнообразни обстановки.

Германия

Немците обичат природата. Обичат и дългите разходки и не сe тормозят да носят големи раници през целия ден. Доста постоянно те са комбинирани със сандали с чорапи.
 Венеция, Куба, остров Боракай и какво става, когато туристите са допълнително
Популярните дестинациите, които към този момент не желаят туристи

Когато вредата е по-голяма от изгодата

Испания

Испанците и тяхната сиеста. През деня може да ни ги видим около туристическите забележителности, само че през нощта идва тяхното време. А нощните клубове са мястото, където сигурно ще се окажем един до друг с тях. И ще разберем, че са огромни купонджии.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР