Лятото е най-доброто време за ярки и интересни изображения. През

...
Лятото е най-доброто време за ярки и интересни изображения. През
Коментари Харесай

Лято в града: готини идеи за облекло за жени над 50 години от Изабел Маркус

Лятото е най-хубавото време за ярки и забавни изображения. През топлия сезон са изключително известни комфортните тоалети, които са идеални за града – спокоен нехаен жанр.

Именно в тази посока се облича известната модница Изабел Маркъс. В дрешника на усмихната русокоска има даже мини-поли, които тя носи „ вярно “ и макар забележителната си възраст, тя наподобява просто прелестно в такива облекла.

Нека да забележим по какъв начин дамите в елегантна възраст могат да се обличат, с цел да изненадат всички с външния си тип през лятото.

Въпреки топлите дни, дънковите комплекти остават най-популярни през лятото. С какво и по какъв начин да ги носите зависи от събитията и вашите потребности.

Класическа бяла памучна риза ще бъде отлично решение за лятно облекло с дънки. Светъл колорит на горнището ще ви освежи удобно, а няколко ярки акцента ще ви разрешат да завършите комплекта със жанр.

Също по този начин през лятото несъмнено би трябвало да опитате да комбинирате дънки с разнородни топове, както прави Изабел.

През лятото можете да носите обувки със междинен или невисок ток и да допълвате тоалета с изискани аксесоари.

За практични ежедневни комплекти пробвайте да съчетаете дънките си с елементарен черен топ, съвременни сандали или бели кецове.

Бежовата рокля-сарафан с колан наподобява елементарна, само че доста елегантна и женствена. Обувките и чантата са подбрани с усет и леко размиват семплостта на този комплект.

Това лято ще бъде настояща композиция от разнообразни нюанси на бежова палитра в границите на една визия, а тоалетът на Изабел тъкмо показва тази наклонност.

В най-горещите дни не можете без рокли със свободен контур от леки материали, които постоянно наподобяват добре на дами над 50 години.

Блогърката избира практичните модели под коляното и ги комбинира с равни обувки – идеални за дълги разходки.

Летните костюми от памук ще се впишат идеално в дрешника на по-възрастните модници. Свободни панталони с висока талия, потник и снежнобял топ основават визия, която няма да разочарова нито една жена, а от близките ще чуете десетки похвали.

Такива варианти за комплекти постоянно наподобяват скъпи и покачват степента на жанр.

Както и необятни панталони в тандем с съществена тениска. Модният щемпел и сполучливата цветова скица ще ви накарат да изглеждате съвършено даже в най-простите неща, главното са висококачествените материали.

Вижте какъв брой красиво съчетани нюанси на кафяво и карамел.

Изабел е смела модница със страхотна фигура. Блогърката не се срами да носи къси къси панталони, само че постоянно необятни с висока талия.

Базовият суичър се съчетава идеално със снежнобели дънкови къси панталони за контрастираща визия, която ще бъде подобаваща на отмора или в града през лятото.

А ето и забавен комплект с бяла риза, бежови къси панталони и блестящо оранжеви аксесоари. Перфектната композиция от цветове.

Планирате тържествено или публично събитие? Тогава пробвайте да извършите първокласни комплекти с съвременни бели панталони, които още веднъж са толкоз известни през този сезон.

Например, като изображението на Изабел с кюлоти и черна дантелена блуза. Можете да допълните тоалета с декоративни мулета и да наблегнете талията с необятен кожен колан.

За работа или среща Изабел показва комплект с бял панталон в класическа кройка, комбиниран с жилетка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР