Лятото е горещо, а зърна се показват от всеки ъгъл.

...
Лятото е горещо, а зърна се показват от всеки ъгъл.
Коментари Харесай

Зърната на сезона: БГ мацки, за които няма табута

Лятото е горещо, а зърна се демонстрират от всеки ъгъл. Е, най-малко в така наречен " български шоубизнес " нещата наподобяват по този начин. Родни певици, моделки и инфлуенсърки умеят най-добре едно нещо - да показват гърдите си. Ето за какво няма по какъв начин да не ги съберем на едно място, с цел да им отдадем нужната респект, която те по този начин обезверено търсят и желаят. Зърна напред, ето ги и тях:

Гери-Никол

Като с песни не става към този момент, с дупе и зърна всичко се оправя. Родните актьори не обичат да приказват за изкуство, литература, кино и така нататък, само че пък самочувствие не им липсва. Гери-Никол е bad bitch от дребна, а към този момент може да си демонстрира зърната когато, където и както пожелае. Браво, Гери! Чудесен образец си.

Виж още: Снежана Дженс: Моделката на долни дрехи, за която всички питат 

Марешка

Риалити звездата се подвизава и като певица. В момента не е нито певица, нито риалити участник, само че пък гърдите си обича да демонстрира. А в случай че няма сутиен - още по-добре. За някои мацки са значими лайковете на фотото в Instagram, а Марешка... несъмнено умее да предизвика. А, да... мацката разгласи, че е бременна. That's all.

Виж още: Да направиш гаджето звезда! 7 пъти, в които елементарни хора станаха инфлуенсъри около половинката 

Мария

Марето Отварачката е влюбена госпожа за трети път. Е, ок, тя е постоянно влюбена в нов финансово постоянен мъж, само че в този момент за трети път е омъжена дама. Може и да не върви по участия, да не издава нови песни и да не снима клипове, само че пък пъчи силиконовите гърди и обича да показва зърна. Марче, не е дамско, не е за дама да си демонстрира настръхналите зърна.

Малката

Какво ще прави Малката, когато стане остарялата? Ще си смени ли псевдонима? Ще спре ли да пее? Нищо от тези неща няма да е загуба за изкуството и културата, в случай че се случи. Важното е, че Малката обича да върви без сутиен и да демонстрира силиконовите си бомби.

Виж още: Дениз Хайрула ненавиждана от три нейни приятелки! Открихме повода за хапливия ѝ език 

 Instagram

Сара Драгулева

Сара е момиче, което харесваме. Красива, секси, надарена и обича да върви без сутиен. Папи сигурно е удовлетворен и постоянно въодушевен.

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/, https://www.instagram.com/malkata.official/, https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР