Лято, синьо небе, море и плаж. Мечтата на всеки човек,

...
Лято, синьо небе, море и плаж. Мечтата на всеки човек,
Коментари Харесай

По какъв начин обича да плажува всяка една зодия

Лято, синьо небе, море и плаж. Мечтата на всеки човек, на който му е писнало от монотонното ежедневие. Дългоочакваната почивка към този момент чука на вратата, а някои към този момент се възползваха от нея. Но не всеки човек се радва на едни и същи занимания на плажа.

Някои не излизат от водата, а други избират да се пекат на слънце или да си четат книга на мира. Затова огромна виновност имат и зодиакалните знаци, които дефинират държанието ни на плажа.

Ето по какъв начин се държи на плажа всяка една зодия и какво обича да прави.

1. Зодия Овен

Те потеглят по моретата за да се отърсят от всекидневието си, само че единствено след час още веднъж са пред телефона си. Започват да се снимат и не не помнят да се изфукат на някой другар, като споделят фотографията си в обществените мрежи.

2. Зодия Телец

Щом помиришат морска вода, Телците не помнят за всичко, хвърлят багажа си, поставят банските и не излизат през целия ден от водата. По някое време се сещат, че са гладни, пият по бира, хапват небрежно и още веднъж тичат към морето. Искат да употребяват ваканцията си до дъно и да не изпускат нито минутка.

3. Зодия Близнаци

Близнаците идват с огромни упования за отмора на морето. През цялото време са си мислили, по какъв начин най-сетне ще се разтоварят и няма да мислят за работа. Но плажът обаче бързо им доскучава и стартира да им се връща желанието за работа. Затова не е чудно да звъннат на някой сътрудник и да приказват по бизнес.

4. Зодия Рак

Не ги свърта на едно място, когато са на плажа. Постоянно дават препоръки на останалите хора с тях, гледат да ги предпазят от слънцето или бурното море. Искат да оказват помощ на другите, като се изживяват малко като родители. Често пъти желаят да почерпят с храни и питиета хората към тях. Някак си не могат да се провиснал изцяло и да останат сами със себе си.

5. Зодия Лъв

Лъвовете плажуват за да се хвалят на другите. За тях е значимо по какъв начин ще наподобяват пред хората и какви облекла ще носят. Държат плажната им забрадка да е нова и чиста, да са с финален модел на банските си и да носят екстравагантна шапка. Не е необичайност да носят и слънчеви очила. Те се радват да притеглят погледите върху себе си и това им доставя същинско наслаждение.

6. Зодия Дева

Девите се държат необичайно на плажа. Постоянно си мислят, че ще изгорят, че ще бъдат нападнати от медузи или че има щипалки в морето. За тях водата в никакъв случай не е задоволително топла или чиста и постоянно й намират по някой недостатък. Когато са на слънце им е горещо, а на сянка им застудява. С една дума - рядко има угодия за тях.

7. Зодия Везни

Везните отиват на моренце, с цел да се размажат на някой шезлонг и да следят останалите хора. Ако са самотни, те обичат да завързват нови контакти. Една свалка е постоянно добре пристигнала за тях. Те следят евентуалните си обекти и неведнъж си фантазират разнообразни неща с тях.
 Какво да хапвате на плажа Какво да хапвате на плажа
Изборът на храна, която да засити глада ви на плажа, до момента в който се излежавате върху пясъка, е от значително значение за самочувствието ви и...

8. Зодия Скорпион

За Скорпионът морето е обвързвано с нови запознанства и флиртове. Свободните Скорпиони не вършат първата крачка, само че в случай че усетят интерес към тях незабавно се засилват и пускат целия си сексапил. Всичките им прекарвания са най-вече морски и те дълго описват за тях.

9. Зодия Стрелец

Не ги свърта на едно място. Постоянно желаят нови и нови завършения. Обичат да сменят плажовете, омръзва им да вършат едно и също нещо и са подготвени на нови и нови занимания. Ако се окаже, че се постанова да стоят на един и същи плаж, те непрекъснато си търсят нови игри - топка в морето, крепости в пясъка и какво ли още не.

10. Зодия Козирог
 Какво да облечем за празненството на плажа Какво да облечем за празненството на плажа
Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното празненство е всичко, от което се нуждаете за незабравима отмора на...

В множеството случаи Козирозите избират на отидат на море с огромна компания, с която да са на едно мнение и да си изкарат ужасно. Те влачат с тях храна и пиянство, федербал, топки и какво ли още не. Винаги желаят да си прекарат оптимално занимателно и шумно, като стоенето сами под чадъра е безспорна загуба на време.

11. Зодия Водолей

Водолеите обичат да изследват плажовете за забавни находки. Те не са фенове на продължителното печене, а търсят нещо извънредно, като някоя рядко красива мида или рапанче. Щом намерят нещо извънредно, те бързат да го покажат на хората, с които са. Или пък го снимат и споделят в обществените мрежи.

12. Зодия Риби

Както подсказва името на зодията им, Рибите избират да прекарват повече време във вода. Те не се пазят нито от слънцето, нито от температурата на водата. Често пъти изгарят, тъй като просто не помнят да се намажат с защитни средства. Тяхното равнодушие е заразно и те притеглят останалите хора да се включат към техния ваучър.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР