Лятно училище по риболов “Синьо лято” ще се проведе за

...
Лятно училище по риболов “Синьо лято” ще се проведе за
Коментари Харесай

Лятно училище по риболов за ученици от Монтана стартира в края на юли

Лятно учебно заведение по лов на риба “Синьо лято” ще се организира за втора поредна година. Въпреки компликациите към пандемията с ковид “Синьо лято” още веднъж ще събере децата на Монтана на язовир “Долна вода” край Студено буче. Този път образованието ще протече в по-съкратена форма и по-малко възпитаници, поради ограниченията против ковид, заяви Мария Шуманска ръководител на Общинския съвет по наркотични субстанции в Монтана.
"Предвиждаме да започва от 27 юли. Първата група ще бъде смесена за първи и втори клас. Следващата седмица от 3 август ще бъде смесена групата за трети и четвърти клас. Последната седмица ще бъде за възпитаници 5, 6 и 7 клас. "
Вече стартираха записвания за искащите онлайн във фейсбук и на място в офиса на Общинския център по наркотични субстанции на улица “Иван Аврамов” №5, посочи Мария Шуманска.
"Тази година ще затвърдят знанията си. Естествено ще научат нови неща във връзка с предварителна защита на зависимости. По особеното тази година ще бъде финалното съревнование за всички участници на 15 август. Награди ще има за всички. "
Инициативата “Синьо лято” се провежда от община Монтана, Общинския център по наркотични субстанции и Сдружение лов и лов на риба “Огоста”-Монтана. Тя минава под патронажа на кмета на града Златко Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР