Лятната ваканция на новинарката от БНТ Аделина Радева и съпругът

...
Лятната ваканция на новинарката от БНТ Аделина Радева и съпругът
Коментари Харесай

Аделина Радева и мъжът й спасиха афганистанец от сигурна смърт

Лятната почивка на новинарката от Българска национална телевизия Аделина Радева и брачният партньор й Борис Радев, приключи със избавителна акция. Двамата избавиха афганистанец, разкрили го да лежи на пътното платно в безпомощно положение. Случката е от 29 август, а Радев споделя за нея с неприкрито отвращение в обществените мрежи. Причина за това е забавянето на полицейския патрул и колата за спешна помощ. Той е безапелационен, че в случай че бяха поръчали пица, щяла да дойде по-бързо.

 

От баджа на мъжа станало ясно, че е афганистанец. Веднага тръгнали да го свестяват с шише вода като в това време подали и сигнал на 112. Режисьорът прецизира, че сигналът е подаден в 13.10 ч., а полицейският патрул и колата за спешна помощ пристигнали чак в 15.30 ч. Дори екипът на Българска национална телевизия ги изпреварил и бил на мястото час преди тях. В желанието си да бъде оказана помощ на индивида допустимо най-бързо Аделина звъняла даже в здравното министерство. Благодарение на нея, брачна половинка й и техни другари, индивидът оживял.

 

Когато не е пред камера или пред дребния екран, Аделина твори бижута със сръчността на изпечен експерт, въпреки да й е единствено занимание, както в действителност и рисуването. И тук няма да е пресилено, в случай че кажем, че е като експерт, преди година даже направи галерия в Копривщица.

Инфо: Уикенд

Тагове: Аделина Радева Борис Радев спасителна акция почивка бежанец афганистанец „ Автомагистрала Тракия “ БНТ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР