Лустросания и надуван през последните 3 години светски сапунен балон

...
Лустросания и надуван през последните 3 години светски сапунен балон
Коментари Харесай

Мегз влиза в затвора

Лустросания и надуван през последните 3 години всемирски сапунен балон Мегз се спука с гръм и тропот преди дни в Пловдивския областен съд, където самообявилата се за дизайнерка Миглена Каканашева е подсъдима дружно с любовника си – транспортния необут Румен Рончев и собствен братовчед за застрахователна машинация в размер на над 100 000 лв., писа „ Уикенд “.

Съдебно-криминалния трилър с присъединяване на 27-годишната Мегз започва предходната есен, когато напористата дама от град Раковски разгласи, че апаши са откраднали тузарския й джип „ Мерцедес” G класа от паркинг пред известен нощен клуб в града на тепетата. Още тогава „ Уикенд” разбра от пловдивски криминалисти, че родната Коко Шанел е разследвана за застрахователна машинация. Месеци по-късно истината лъсна на бял свят – оказа се, че Мегз сама е провела кражбата на возилото си, с цел да не заплаща лизинговите му вноски и да прибере над 100 000 лв. от „ Софауто”. Дизайнерката провела кражбата на возилото взаимно с тогавашния си ухажор Румен Рончев, а елементи от джипа бяха открити в гараж в град Раковски, стопанисван от роднина на Меглена Каканашева.

Мегз обаче съумя да се възползва дори от обвиняването на прокуратурата и до момента в който нейния ухажор Румен Рончев обитаваше килията на следствения арест, пуснатата под гаранция дизайнерка опита да завземе транспортната му компания и имуществото му.

Опитът на Каканашева да заграби транспортните компании на досегашния си любим бе оголен от брачната половинка на Рончев – Зорница, която разгласи пред медиите в правосъдна зала, че дизайнерката е нахлула с войска от частни охранители в базата на компаниите на мъжа й „ Розова долина” и „ Ню Транс Груп” и се разпорежда с имущество за милиони левове. Оказа се, че дни преди да бъде задържан, Румен Рончев самичък дал пълномощни на любовницата си да върти компаниите му, опасявайки се, че може да прекара дълго време заключен. Мегз обаче се възползвала от обстановката и пуснала заявление за придобиване на 51% от дяловете на компаниите на досегашния си съкровен другар посредством компанията си „ Доверие МК”.

„ Бях излъган от любовницата си!”, разгласи в отворено писмо от ареста транспортния необут Румен Рончев. Негови близки разкриха пред „ Уикенд”, че баровецът към този момент подозира комплицирана и добре проведена скица, сътворена от Мегз, която наподобява е възнамерявала още предходната есен дръзкия обир на транспортните му компании.

„ Тя го е предиздвикала да провежда кражбата на джипа й, а по-късно е признала пред служители на реда от Пловдив, че елементи от сякаш откраднатото возило се намират в обекти на Румен Рончев. Мегз е съумяла да се спазари с ченгетата да арестуват единствено любовника й, с цел да може до момента в който той е в ареста да му обсеби фирмата”, безапелационни са доближени до транспортния необут. Самия Рончев изискал амнистия през сълзи пред брачната половинка си Зорница, че й е кръшкал обществено с Мегз и се разкаял за злочестия си любовен романс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР