Лурдес Леон обича да шокира публиката по всякакъв възможен начин

...
Лурдес Леон обича да шокира публиката по всякакъв възможен начин
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона скандализира с вулгарна рокля

Лурдес Леон обича да шокира публиката по всевъзможен вероятен метод с непредвидените си и от време на време много вулгарни визии. Звездната наследница не стопира да опитва и въобще не се свени да демонстрира плът на обществени места, написа jenata.blitz.bg.

Преди дни Лурдес още веднъж скандализира с тоалета си. Певицата цъфна на среща с другари в провокативна дълга черна рокля с голямо деколте и отрязъци в региона на хълбоците. Тоалетът, който в горната си част повече приличаше на бански, едвам прикриваше гърдите ѝ, които заплашваха всеки миг да лъснат на показ. Визията си Лурдес бе приключила с колие с солиден кръст. По всичко проличава, че щерката на Мадона се е забавлявала добре във въпросната вечер.

Най-вероятно тя е решила да продължи с купоните около рождения си ден, който бе на 14 октомври.

Между другото, във връзка празника майка ѝ разчувства почитателите с трогателна обява в Instagram. Певицата качи клипче с няколко архивни фрагмента, на които дъщеря ѝ е още малко бебе.

" Честит рожден ден, Лурдес Мария! Толкова се гордея с дамата, актьора, индивида, който стана! Никога не забравяй коя си, дребна звездичка... Ти блестиш по-ярко от всички звезди в небето ", написа тя към благите фотоси.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР