Лунната диета ще ви избави от три килограма само за

...
Лунната диета ще ви избави от три килограма само за
Коментари Харесай

Лунна диета

Лунната диета ще ви избави от три кг единствено за шест дни. Средният банкет на калории на ден е 760 калории. Тази диета е периодическа. Тя трае шест дни, само че би трябвало да бъде повтаряна при всяко пълнолуние.

Идеята на лунната диета е да се гладува в интервалите, когато организмът най-ефективно реагира по отношение на намаляването на калориите в менюто. Това се случва в пълнолуние и по-малко – по време на новолуние.

Диетата стартира три дни преди пълнолунието и продължава три дни след него. На процедура пълнолунието е четвъртият ден от диетата.

През първия ден от диетата се употребяват единствено сурови или сварени на пара зеленчуци. Не се позволява използването на оцет, сол и зехтин, употребяват се единствено зеленчуци без подправки.

 Лунна диета

По време на втория ден от диетата се употребяват единствено пресни ананаси, без нищо друго. Не е лимитирано количеството на ананасите, само че без захар те не са чак толкоз привлекателни в огромни количества.

На третия ден от лунната диета се употребяват единствено сварени печурки и други типове гъби по желание.

На четвъртия ден е неразрешена каквато и да е храна. Може да се пият единствено прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. Не се позволява единствено пиянство на бананов нектар. Може да се пие без ограничаване вода и зелен чай.

По време на петия ден още веднъж се употребяват единствено ананаси, само че пресни и без ограничаване в количеството. По време на шестия ден се употребяват единствено сварени гъби.

По време на лунната диета организмът се пречиства от отрови поради неограничената консумация на течности и нормализирането на водно-солевия продан.

Плюсът на лунната диета е, че се възстановява обмяната на веществата около загубата на непотребните килограми. Диетата е високоефективна, а в това време е доста къса.

Недостатъците на лунната диета се крият в това, че тя би трябвало да се повтаря при всяко пълнолуние. Освен това тя нанася сериозен удар върху организма заради незадоволителното многообразие на продуктите, по тази причина не би трябвало да се съблюдава повече от шест дни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР