Луната e в знак Водолей до 16:45 ч. на 11

...
Луната e в знак Водолей до 16:45 ч. на 11
Коментари Харесай

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни

Луната e в символ Водолей до 16:45 ч. на 11 март

Луната е в символ Водолей в последната си фаза. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Започва да притегля новото, необикновеното. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Ден за отдих и разформироване, за обич и развлечения. Не би трябвало да се претоварвате и да влизате в спорове. Светът в същото време е непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

27 лунен ден от 05:39 ч. на 10 март до 06:13 ч. на 11 март

Време за подготовка за нов витален стадий. Периодът е удобен за тези, които желаят да трансформират живота си. Насърчава се желанието за нематериалност. На двадесет и седмия лунен ден на някои се дава божествена мъдрост и изясненост. На такива хора се разкриват всички земни секрети. Мистичен ден - време за откровения, знания и секрети. Периодът е директно обвързван с водата и нейните източници: знаците на деня приказват за това. В този ден човек може да стигне до интуитивно просветление, прояснение или озарение, задействат се мистериите на Нептун.

Денят не е елементарен и носи непредвидени изненади

Вслушвайте се във своя интуиция. Отворете сетивата си. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Именно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което би трябвало да се движите. Ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Подходящо време за щедрост. Всички останали парични интервенции са обречени на крах. Затова е желателно да се посветите извънредно на спонсорство. Счита се, че парите дадени за щедрост, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост. Опасни са пиянството, слушането на мощна музика, да сте дълго време сънливи.

Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна. Не би трябвало да се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Не се предлага да се купуват нови неща.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология. Идеално време за първи сексуален контакт или за зачатие.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.

Ден за погашение на всевъзможни задължения. Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Благоприятно е за фамилни събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните.

Хубаво е, в случай че през днешния ден цъфне цвете в дома ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР