Луната е в знак Водолей до 06:07 ч. на 3

...
Луната е в знак Водолей до 06:07 ч. на 3
Коментари Харесай

Днес е ден за отдих във всякакъв смисъл според астролозите

Луната е в символ Водолей до 06:07 ч. на 3 август

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят мисли, хрумвания, прекарвания. Засилва се ползата към всичко ново, извънредно. Човек елементарно се въодушевява и ентусиазира. Засилва се стремежът към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания. Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени.

Да не се сменят медикаментите и методът на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:45 ч.

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Постига се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, тогава ще може да се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празно любознание, злопаметност, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате връзки с никого. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира успокоение в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание има заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха, страха – на бъбреците. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл, написа Ивелина Пенчева в novini.bg

Следва 17 лунен ден от 21:45 ч. на 2 август до 22:13 ч. на 3 август.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР