Луната е в знак Везни до 07:59ч на 18 септември Добър

...
Луната е в знак Везни до 07:59ч на 18 септември
Добър
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на всички добри възможности, които срещате

Луната е в символ Везни до 07:59ч на 18 септември

Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки. 

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да са изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

Лунен календар: 3 лунен ден от 08:14ч на 16 септември до 09:17ч на 17 септември

Лунния сърп към този момент стартира да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия, които срещате. 

Дойде време за деяние. Денят се смята неприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими. Пасивният човек ще претърпи проваляне и може да бъде засегнат - както физически, по този начин и душевен. 

На този ден експанзията е във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална офанзива. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самоотбрана, в случай че не желаете да сте измежду жертвите. Вътрешната сила на тялото в този ден е изключително мощна, имате задоволително сили за самоотбрана и за всички каузи. Неизползваната сила може да подрине здравето. Колкото повече сила отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща. Не хабете силата си обаче за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Така денят ще пропадне на вятъра в директен и метафоричен смисъл.

Добра е всяка работа, която е за богатството на фамилията. Днес не е уместно за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите действия, не бързайте да давате обещания и не вземайте значими решения.  

Това е денят на астралната битка, когато е време да почистите астрала си, с цел да се освободите от отрицателните страсти. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се вършат интензивни физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. 

Уязвима е храносмилателната система, коремната празнина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения. 

Време за интензивност в секса. Подходящо за правене на обич на необикновени места, за експериментиране на нещо ново.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР