Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари. Луната

...
Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари.
Луната
Коментари Харесай

Период за изпитание на душите

Луната е в символ Везни до 05:10ч на 29 февруари.

Луната е във Везни е обвързвана със обществени връзки и общуването. През този интервал можете елементарно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на потребностите на другите. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за хубостта, изкуството и естетиката също могат да излязат на напред във времето. Можете да употребявате творчеството си, с цел да се обърнете към нови планове или да се окажете на арт или обществено събитие. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

През целия ден Луната се движи на луфт. Препоръчва се да не се стартира значима работа и нищо ново. Може да се занимавате с нормалните неща или в случай че имате опция да почивате. 

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:13ч

Този лунен ден носи отрицателна и тежка сила. Период за тестване на душите. Днес доста елементарно може да си създадете нова карма, в случай че отговорите на експанзията с експанзия. 

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на остарели и ненужни движимости. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неподходящ и сложен. Ако желаете да отидете на среща, изберете различен ден. Срещата може да прерасне в свада, в случай че се появи ненадейно възприятие на възмущение. Може даже да не осъзнавате, че думите ви мощно са повлияли на колегата ви. Ако имате проблем, не се опитвайте в този момент да го решите, изключително посредством прочувствени изказвания, проявата на страсти може единствено да утежни обстановката. Не започвайте да изяснявате връзки. 

Следва 20 лунен ден от 22:13ч на 28 февруари до 23:18ч на 29 февруари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР