Луната е в знак Везни до 03:24ч на 17 април Хората

...
Луната е в знак Везни до 03:24ч на 17 април
Хората
Коментари Харесай

Труден и неблагоприятен ден

Луната е в символ Везни до 03:24ч на 17 април

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте връзките си. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всевъзможни вкусотии, тъй че внимавайте. Противопоказно е използването на алкохол и въобще внимавайте с течностите.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се предлага оперативна интервенция.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 19:55ч на 16 април (от 18:41ч на 15 април)

Лунният календар дефинира този ден за демонски. Смята се за сложен и комплициран. Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж. Активира се нашият вътрешен съблазнител, по тази причина може да срещнете съблазни и изкушения в доста сфери на живота.

Всичко скрито може да стане очевидно. Всички в този момент са елементарно податливи на отрицателни въздействия и внушения, отпуснати, с отслабен самоконтрол. Затова бъдете деликатни, в такова положение елементарно могат да ви излъжат или подведат, а с цел да не стане това, не би трябвало да предприемате значими дейности.

Появява се податливост да се работи инстинктивно и първосигнално, постъпките постоянно са лекомислени и неразумни, само че следствията от тях ще са отрицателни. Трябва да се приключва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в триумфа, да не допускате никакви подозрения.

Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора. Луната в този момент е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването позитивно ще въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е доста висока. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост.

Макар да няма ясни противопоказания за занимания с обич, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошаване и незадоволство по-късно.

За подкастряне - неподходящ ден. Може да имате неприятности със здравето и да се утежни самочувствието ви, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 19:55ч на 16 април до 21:11ч на 17 април

Настъпва Пълнолуние в символ Везни в 21:56ч.

Слънчев календар – 27 безоблачен ден – Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. Да се заобикалят неприятните действия, да не се пожелава злото на никого, да не се лъже, да не се краде.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР