Луната е в знак Риби до 19:11ч на 27 април Преобладаваща

...
Луната е в знак Риби до 19:11ч на 27 април
Преобладаваща
Коментари Харесай

Можете да очаквате всичко, както от себе си, така и от хората около вас

Луната е в символ Риби до 19:11ч на 27 април

Преобладаваща сензитивност и прочувственост у множеството хора, затова и ранимост. Лесно можете да се повярва на лъжливи обещания. Има податливост да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. В този интервал човек се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Луната е на луфт от 16:37ч до 19:11ч. - Да не се подхваща нищо значимо.

Луната минава в символ Овен в 19:11ч.

Лунен календар: 26 лунен ден от 05:13ч на 27 април до 05:34ч на 28 април

Това е един от рисковите и неприятни дни, през който хората са много конфликтни. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с повече подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят разногласия. Работата би трябвало да е лека и да не изисква ненужно напрежение на силите.

Можете да очаквате всичко, както от себе си, по този начин и от хората към вас. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Постарайте се колкото и да е мъчно, мислите да са единствено позитивни, защото могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства.

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Слънчев календар – 8 безоблачен ден – Денят е като „ бял лист ”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат, по тази причина живейте свободно и без значение, а не по разписание. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР