Луната е в знак Риби до 02:45ч на 16 декември.Денят

...
Луната е в знак Риби до 02:45ч на 16 декември.Денят
Коментари Харесай

Астрологът: Днес не се надценявайте! Опасно е

Луната е в символ Риби до 02:45ч на 16 декември.

Денят е сполучлив за действия, които се вършат от сърце. Оптимално време за демонстрация на креативна вътрешен глас и скрити качества. Засилва се чувствителността, потребността от внимание, схващане и състрадание. Това е знак на духовното служене и е нужно да се оказва морална поддръжка на нуждаещите се. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Уязвими са ходилата на краката.

8 лунен ден стартира от 12:30ч на 14 декември и продължава до 12:57ч на 15 декември.

Денят се характеризира с динамичност и енергийна неустойчивост. Възможно е да се случват непредвидими събития. Запазете оптимизма си и възприятието за комизъм.
Не планирайте нищо, което изисква огромно напрежение. Подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се вземат решение логичен задания. Благоприятно е за благотворителна активност.

Бизнес – До 13ч се изискват дейни дейности, непрекъснато придвижване, промени. Може да опитате да реализирате тези планове, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и ексцентрични решения. Бъдете деликатни и не надценявайте своите благоприятни условия. Добре е да се работи единствено самостоятелно. Работата в колектив би трябвало да се ограничи.

Следва 9 лунен ден стартира от 12:57ч на 15 декември и продължава до 13:23ч на 16 декември.

Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Нежелателно е всяко напрежение. Не би трябвало нищо да се възнамерява и да не се стартират нови каузи. Откажете се от значими срещи и огромни покупки.

Не стойте дълго сами, само че общуването би трябвало да е лимитирано, да се управляват страстите и да бъдете деликатни към постъпващи оферти. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Обърнете внимание на децата си, през днешния ден са изключително уязвими и беззащитни.

Потискащо възприятие в региона на гърдите демонстрира, че има доста насъбрани проблеми. Препоръчва се пиенето на повече течности. Не би трябвало да се употребяват гъби. Разтоварващ ден. Да се заобикаля преяждането. Очистване на пространствата физически и ментално. Добре е да се отиде на сауна.

Смята се, че в този ден Исус Христос е приел кръщението си. Езотеричните обичаи поучават да се четат колкото може повече защитни текстове или най-малко заран, обед и вечер. Един от тях е Псалм 90: ”Който живее под покрива на Всевишния... ”
Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Съновиденията, които сте имали демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешният прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.

Днес е 30 безоблачен ден – Подхождайте към всяко дело креативен и с ентусиазъм. Време за съществени избори, за довеждане докрай на старите каузи, само че да не се стартират нови. Необходимо е ликвидиране от всичко остаряло и ненужно.
Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Могат да се вземат решения за обременителни връзки, само че благородно. Следете за своите мисли, внимавайте какво казвате и дръжте под надзор страстите.

Автор Ивелина Пенчева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР