Луната е в знак Рак до 01:05ч на 21 юни. Луната

...
Луната е в знак Рак до 01:05ч на 21 юни.
Луната
Коментари Харесай

Добре е да проявите щедрост, да раздадете нещо, да подарите, но ако е от сърце

Луната е в символ Рак до 01:05ч на 21 юни.

Луната в Рак ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Настроението става изменчиво и несигурно. Нашите прекарвания в този момент са по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Нужно е да си осигурим удобна конюнктура. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост. 

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. В тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. 

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:20ч на 19 юни до 07:18ч на 20 юни

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Всичко, което се появи в този момент в живота ви, би трябвало с признателност да се одобри, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг. 

Сега най-важното е да попаднете в “струята ” на живота. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само понякога ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не? ” Ако по този начин започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане. 

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако през днешния ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек. 

Добре е да деянията благотворителност, да раздадете нещо, да подарите, само че в случай че е от сърце и без всякакво страдание. Скоро Вселената ще ви подари с повече под една или друга форма. 

Цялостното въодушевление въздейства върху здравето. Денят се смята за най-благоприятен за осъществяване на уелнес процедури, извършения, йога. На този ден се разсънва добър вкус. Вашето тяло е в положение да избере вярната храна за него. Можете да ядете каквото ви се желае. Основното нещо е да не прекалявате. Добър ден за започване на диета, само че гладуването е най-хубавото решение. Днес не се предлага да се употребяват доста течности.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР