Луната е в знак Овен от 01:08ч на 5 ноември

...
Луната е в знак Овен от 01:08ч на 5 ноември
Коментари Харесай

Пасивността и мързелът са вредни в този ден


Луната е в символ Овен от 01:08ч на 5 ноември до 07:16ч на 7 ноември

Характерно е за дните на Овена прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-бързи, нетърпеливи, избухливи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки в същото време. Действията стават по-резки. Опитайте се да не се претоварвате физически през този интервал, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:01ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила може да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно.

Трябва да се внимава и да се заобикалят лекомислените действия. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание.

Следва 12 лунен ден от 16:01ч на 5 ноември до 16:23ч на 6 ноември

Денят носи триумф и шанс на всеки, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се  нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Ако прекарате днешният ден, легнали на дивана, отдавайки се на мързел и фантазии, тялото ви няма да си почине въобще, няма да получи новата сила, от която се нуждае. Ако прекарва това време в бездейност, рискувате да се обострят хроничните болести. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен.

Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Молитвите отправени в този лунен ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден - Добър ден за дейни дейности. На делата, които се стартират през днешния ден им е належащо цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води битка за правдивост, само че единствено по почтен метод. Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР