Луната e в знак Лъв и от 08:41ч до 10:25ч

...
Луната e в знак Лъв и от 08:41ч до 10:25ч
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Ден за алхимия на духа. Следете за своите мисли, думи и постъпки

Луната e в символ Лъв и от 08:41ч до 10:25ч се движи на луфт.

В 10:25ч Луната влиза в символ Дева.

В дните на Дева хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост. Чести са разногласията с околните заради дребни подмятания и рецензии. Много повече внимание се обръща на дребните неща. На здравословните проблеми също би трябвало да се обърне по-голямо внимание. Най-голяма тежест имат в този момент думата, информацията, рационалността. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Тежката храна би трябвало да се заобикаля.

Лунен календар:

Продължава 20 лунен ден до 21:58ч на 24 декември (от 20:52ч на 23 декември)
свързани новини4033на 21.12.20213926на 16.12.2021
Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени. Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. Направете това, което събитията изискват.
свързани новини3422на 16.10.2021
Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи и за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е добре да не се претрупва с храна. Водата има в този миг целeбни свойства.
свързани новини7816на 09.08.2021
Денят е травматичен, би трябвало да има нараснала нерешителност. Сънищата могат да бъдат оракулски. Чудесен ден за упражняване на осъзнато сънуване.

Следва 21 лунен ден от 21:58ч на 24 декември до 23:05ч на 25 декември

Слънчев календар – 9 безоблачен ден – Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да има непрестанно запалена свещ, лампа.

Астро-аспекти

Луна съпротива Юпитер

Сатурн площ Уран

Слънце тригон Луна
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР