Луната e в знак Козирог до 00:45ч на 4 януариСтихията

...
Луната e в знак Козирог до 00:45ч на 4 януариСтихията
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Един от най-отговорните дни, вслушвайте се в своята интуиция

Луната e в символ Козирог до 00:45ч на 4 януари

Стихията на земята прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Звездно време за практичните и рационални дами, само че неуместно за сантименталните хора. Разумът, целесъобразността и практичността излизат преди всичко. Вниманието на хората е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се слага на мястото му, да се заобикаля всевъзможен хаос. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, злобен мехур. Сериозни последици може да иманатоварването на ставите, изключително на коленете. Противопоказни са всички интервенции на зъбите и жлъчката.
свързани новини6817на 07.12.20216691на 01.11.2021
След 18:21ч до среднощ Луната се движи на луфт.

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:51ч на 3 януари до 09:42ч на 4 януари

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме капацитета и трендовете за развиване на обстановките в нашия живот до интервала на идващото новолуние. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на вярното приемане на даровете на деня. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Ден за струпване на сила и осъзнаване на опциите. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Добре е да не се одобряват на външен проект дейни дейности. Трябва да се прояви разумност, добрина и благотворителност, да не се излъчва завист. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете през днешния ден с наслада, ще ви се върне неведнъж.
свързани новини3637на 03.10.2021
Болести показали се през втори лунен ден би трябвало да се лекуват посредством билки и недояждане. Тези заболявания постоянно имат свойството да се връщат още веднъж. Подходящо е за недояждане и начало на диета.

Този ден не е за демонстрация на бурни пристрастености, а за топлина и деликатност в връзките. Може да започнете промени в фамилията. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец.

Сексът би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит. Не се опасявайте да експериментирате, защото положителният секс е креативният секс и колкото повече нови неща, толкоз по-добре.
свързани новини6348на 08.09.2021
Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

Слънчев календар – 19 безоблачен ден – Желателно е да се посвети този ден на околните и да се прекара деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности.

Астро-аспекти
Луната е в съвпади с Венера и Плутон
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР