Луната е в знак Дева до 22:39ч на 24 март

...
Луната е в знак Дева до 22:39ч на 24 март
Коментари Харесай

На този ден Самият Създател ни помага във всичко

Луната е в символ Дева до 22:39ч на 24 март

Хората в този момент са по-практични, рационални и трезво мислещи. Лесно се влиза в разногласия с близките, насочат се рецензии. Сега са значими детайлите и детайлностите. Желателно е да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Добре е да се стартират нови неща. Най-доброто време за това, което изисква доста точност и фокусиране. Грижата за фамилията и здравето е на напред във времето. 

Много положително време за цялостна грижа за тялото и косата. Уязвим е стомаха. Тези, които имат чувствителни стомаси, с цел да избегнат храносмилателни проблеми, не би трябвало да ядат  мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. 

Лунен календар:  продължава 14 лунен ден до 18:02ч

Най-мощният енергиен ден на месеца. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко.

Този ден носи от време на време със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип ремонт. Чудесно време за пречистване на енергийно-информационното поле на човек, пространството на дома. Ако желаете да се разделите с някой човек или хора, специалност, отговорности - отлично време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си през днешния ден.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път. Полезно е да се поглезите с разтривки, въздушни бани, защото през този интервал тялото изпитва кислороден апетит. Сауните и баните също са потребни.

Старайте се да бъдете в умерено, доброжелателно въодушевление. Не се опитвайте да изяснявате връзки, не псувайте, не се ядосвайте, а в противен случай, отдайте на околните си вашето внимание, обич. Осъзнайте какъв брой е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в разногласия. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го вършиме на разнообразни места.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден другояче ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото.

Днес би трябвало да сте доста деликатни с очите си. Опитайте се да гледате допустимо минимум в екрана на компютъра и тв приемника, а също по този начин четете по-малко литература. Дайте опция на очите си да гледат нещо, което ще ви помогне да се отпуснете: водната повърхнина, синьото небе или просто красивата природа отвън прозореца. Гледайте по какъв начин слънцето изгрява и залязва. Ако това се прави всеки ден, очните мускули ще се укрепят и зрението ще стартира да се възвръща.

Следва 15 лунен ден от 18:02ч на 24 март до 19:02ч на 25 март  

Основни астрологични аспекти за 24 март

продължава още въздействието на:

Слънце-Плутон: Секстил

Венера-Сатурн: Съвпад

за деня:

 Луна-Нептун: Опозиция

 Венера-Юпитер: Секстил

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР