Луната е в знак Дева до 16:31ч на 26 февруари Хората

...
Луната е в знак Дева до 16:31ч на 26 февруари
Хората
Коментари Харесай

Време за радост, веселие и любов


Луната е в символ Дева до 16:31ч на 26 февруари

Хората са по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Енергията на този знак подкрепя всичко обвързвано с планирането, изчисленията и създаването на тактики. Мотото на тези дни може да бъде поговорката: „ Седем пъти премери и веднъж отрежи “. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Луната е на луфт от 09:36ч до 16:31ч.

Това време не е положително за разнообразни типове придобивки. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат деликатни. Спор, в случай че възникне през това време, може да докара до разрушителни последствия в връзките. Не се предлага да се вземат решение проблеми. Луната на луфт постоянно слага хората и обстановките в задънена улица, тъй че по време на бездействието си е нежелателно да стартирате нови неща.

Луната влиза в символ Везни в 16:31ч, където ще остане до 05:10ч на 29 февруари.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар:  продължава 17 лунен ден до 20:09ч

17-ти лунен ден е обвързван със Слънцето, по тази причина би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата и обичаните хора. Един от най-хубавите и занимателни дни от гледна точна на лунния календар. Този лунен ден е изпълнен с позитивна сила.

Денят е отдаден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии. Време за наслада и забавление. На празниците на виното се събирал целия град. Хората танцували, говорели, забавлявали се, без ограничавания и омраза. Днес е изцяло допустимо да намерите или откриете същинската си обич.

Енергията на деня е нужно да се направлява в креативното русло. Хубаво е да има естетика, всичко би трябвало да е в нужната мярка и на време. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не се стремете да живеете по проект, тъй като всичко може да се получи назад на това, което сте възнамерявали.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, преображението. Енергията на деня би трябвало да се изразходва за придобиване на наслада, вътрешна независимост, за реализиране на възторг. Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до крайности - вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено.

Болестите на този лунен ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност. По личното си въодушевление и положение през днешния ден можете да определите вярно ли сте избрали своя път. Ако сте в приповдигнато въодушевление, жизнен дух, значи сте здрави както физически, по този начин и душевен. А в случай че усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – правилен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. От общуването можете да почувствате същинска наслада. В любовта и интимността - разкриване на нови граници. Но не трябва да се ядосвате и да се карате. Прекрасен ден за обич и секс. Колкото повече, толкоз по-добре.

Следва 18 лунен ден от 20:09ч на 26 февруари до 21:11ч на 27 февруари

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР