Луната е в знак Дева до 02:48 часа на 3

...
Луната е в знак Дева до 02:48 часа на 3
Коментари Харесай

Силно енергиен ден е днес

Луната е в символ Дева до 02:48 часа на 3 януари

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Едни от най-характерните минерали отнасящи се към знак Дева са тигрово око и турмалин.

 

Лунен календар: Продължава 21 лунен ден до 23:27 часа

Денят има мощна позитивна сила. Ден за креативна активност и щедрост. Разкриват се евентуалните благоприятни условия на човек. Основните характерности - доброволна жертва, храброст, дръзновение, настойчиво реализиране на мечтаното. Всички неочаквани хрумвания могат да се осъществен незабавно. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате деликатно какво се случва в близост, с цел да станете част от света към вас. Добър ден за взимане на решения. Също по този начин и за духовна работа.

Даже и най-пасивните по природа хора през днешния ден ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се усили самочувствието, решителността и смелостта в делата и изказванията, написа novini.bg.

 

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е належащо преди всичко да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се организира серия от процедури за филтриране на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Сега елементарно ще съумеете да се откажете от неприятните привички, в случай че пожелаете. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятърът. Болестите на този ден могат да бъдат съществени и продължителни, само че с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. В 21 лунен ден става превръщане на вътрешната конструкция на индивида.

Добре е да се срещнете със остарели другари, някогашни сътрудници и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори късмет. Не предприемайте обаче изясняване на връзки. Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но защото в този момент Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се притегли галактическата сила, в прическата през днешния ден би трябвало да се употребяват железни декорации.

Следва 22 лунен ден от 23:27ч на 2 януари до 00:28ч на 4 януари

Меркурий излиза от назадничавост, само че още няколко дни ще бъде стационарен преди да тръгне в пряк ход. Така че остават в действие характерностите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР