Луната e в знак Дева до 01:26ч на 6 юли Това

...
Луната e в знак Дева до 01:26ч на 6 юли
Това
Коментари Харесай

Един от благословените свише дни

Луната e в символ Дева до 01:26ч на 6 юли

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да пораждат спорове и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ.

Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се слагат най-правилните диагнози. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: 6 лунен ден от 10:44ч на 4 юли до 11:49ч на 5 юли

6 лунен ден е първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се приключи недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Денят дава опция на човек да мисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Най-подходящо за днешният ден са типичен секс с обичайни пози. Въздържайте се от такива пози, които изискват по-активни дейности и комплицирани позиции. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има  повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

Слънчев календар – 16 безоблачен ден –  Ден на естетика, баланс и ред. Всичко би трябвало да е чисто, приведено в безспорен ред.

Добре е да се направи главно разчистване, да подредите целия си дрешник. Следете за думите си и въобще е добре по-малко да се приказва, да се заобикалят празните диалози. Не би трябвало да се изричат неистини, да се нарушават клетва или контракт. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР