Луната е в знак Близнаци до 11:00ч на 18 септември Луната

...
Луната е в знак Близнаци до 11:00ч на 18 септември
Луната
Коментари Харесай

Мистериозен ден, в който добрите дела увеличават благата карма

Луната е в символ Близнаци до 11:00ч на 18 септември

Луната в Близнаци задейства любознанието, бързите реакции и изводи, общата пъргавина. Провокира да се захванете с няколко неща по едно и също време, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в значителното, да губите време и сила за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо. Подходящ интервал за образование, научна, креативна, интелектуална активност, за преписка, събиране на информация. Подходящ за къси пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предопределено за дълъг интервал на приложимост. Не се предлагат покупки на недвижими парцели, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:24ч на 17 септември

Силно енергиен и тайнствен ден. Смята се, че осъществените в 21 лунен ден благотворителни действия, няколко пъти усилват богатствата карма. Дадени клетви и обети получават огромна мощ в този момент, за това не е желателно да се нарушават.

Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите каузи. Подходящо за взимане на виновни решения, за дейни дейности, креативен напредък и ентусиазъм, един от най-творческите дни в лунния месец. 

За бизнеса е продуктивно време. Главното е добре да планирате дейностите си, с цел да не ви разсейват дребните грижи и несъществените елементи. Ако не си губите на вятъра времето, то може да съумеете да свършите доста неща.

21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовни практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, интензивният отдих е удобен. 

В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че се появят проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста. 

Подходящо е за общи фамилни занимания. Крайно нежелателно е да налагате на другите своето мнение, да се държите нападателно и да манипулирате близките.

Сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:24ч на 17 септември до 00:11ч на 19 септември

Слънчев календар – 1 безоблачен ден - Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Хубаво е при започване на слънчевия месец да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР